Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατεχόμενα: Μεγάλη διαδήλωση Τουρκοκυπρίων - Σπεύδει να ηρεμήσει τα πνεύματα ο Τσαβούσογλου

Κατεχόμενα: Μεγάλη διαδήλωση Τουρκοκυπρίων – Σπεύδει να ηρεμήσει τα πνεύματα ο Τσαβούσογλου

Αντιδρούν στο νέο πρωτόκολλο συνεργασίας με την Τουρκία, ραμένο και... κομμένο στα μέτρα του Ερντογάν - Θα φυλακίζονται ακόμη και για αρνητικά σχόλια στα social media εναντίον Τατάρ-Ερντογάν.

Στους δρόμους βγήκαν εκατοντάδες Τουρκοκύπριοι, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την ακρίβεια, αλλά και για το νέο πρωτόκολλο συνεργασίας και δημοσιονομικής πειθαρχίας Τουρκίας – Ψευδοκράτους.

Μάλιστα, για να κατευνάσει τις αντιδράσεις, φθάνει αργά το βράδυ σήμερα 11/6, στα Κατεχόμενα, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος θα παραμείνει έως και τη Δευτέρα, για διαβουλεύσεις με την τουρκοκυπριακή ηγεσία και με εκπροσώπους του Ψευδοκράτους.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, ήταν μία ογκώδης διαδήλωση, την οποία διοργάνωσε η πλατφόρμα «Κοινωνικής Ύπαρξης», όπως νομάζεται.

Το νέο πρωτόκολλο συνεργασίας έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις σε μεγάλη μερίδα πολιτών, καθώς προβλέπει οικονομική τροφοδοσία από πλευράς Τουρκίας στο Ψευδοκράτος, παρεμβάσεις σε εσωτερικής φύσης ζητήματα, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως οποιοσδήποτε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οποιοδήποτε σχόλιο εναντίον του ηγέτη του Ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ, ή του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα έρχεται αντιμέτωπος ακόμη και με ποινή φυλάκισης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024