Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καραβάτου: Συγκλόνισε μιλώντας για τη περιπέτεια υγείας της - «Δεν θέλω να...»

Κατερίνα Καραβάτου: Συγκλόνισε μιλώντας για τη περιπέτεια υγείας της – «Δεν θέλω να…»

Η συγκλονιστική εξομολόγησή της

Με αφορμή το post του Τζάστιν Μπίμπερ στο instagram, με το οποίο έκανε γνωστό ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt, η Κατερίνα Καραβάτου εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής της το Σάββατο 11/6, ένα θέμα υγείας άγνωστο προς το κοινό, το οποίο κλήθηκε να αντιμετωπίσει περίπου τρία χρόνια πριν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζάστιν Μπίμπερ ανήρτησε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ότι δεν μπορεί να κουνήσει τη δεξιά πλευρά του προσώπου του και παραδέχθηκε ότι είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα του αυτιού του και στα νεύρα του προσώπου του και έχει κάνει το πρόσωπό του να παραλύει.

Τι είπε η Κατερίνα Καραβάτου για την άγνωστη ασθένειά της

«Τα ιατρικά ζητήματα είναι πάρα πολύ ευαίσθητα, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη. Αλλά επειδή είπες προηγουμένως ότι αυτό μπορεί να ξεκινήσει από έρπητα ζωστήρα, επειδή πριν από τρία καλοκαίρια έπαθα αυτό το πράγμα και το έπαθα στο πρόσωπο. Εμένα μου είχαν πει ότι είχε πιάσει όλο αυτό το νεύρο… Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν είναι σωστό, αλλά μπορεί να το καταλάβει ο γιατρός ότι πρόκειται γι’ αυτό το πράγμα» είπε αρχικά η παρουσιάστρια του MEGA.

«Εκτός από τη θεραπεία πρέπει πραγματικά να ξεκουράζεσαι. Εμένα μου είχαν πει ότι πρέπει να μείνω, στη δική μου περίπτωση πάντα επαναλαμβάνω, έπρεπε να κάθομαι χωρίς να κάνω τίποτα μέσα στο σπίτι μου για να μπορέσω να ηρεμήσω. Στη δική μου περίπτωση είχε να κάνει και με κούραση, αλλά και με ψυχική κούραση, έντονο στρες» συμπλήρωσε.

«Εγώ δεν είχα πάθει αυτό το συγκεκριμένο πράγμα. Δεν ξέρω αν δεν το είχα προλάβει εγκαίρως πώς θα είχε εξελιχθεί, αλλά είναι μια ιστορία που θέλει μεγάλη προσοχή. Τουλάχιστον σε ότι με αφορούσε μου είχαν πει ότι ήθελε πολύ συγκεκριμένα πράγματα για να μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις. Και θέλει να έχεις και χαρά και ξεκούραση και ηρεμία» κατέληξε.

Δείτε όσα είπε

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024