Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Brad Pitt θα πρωταγωνιστήσει σε νέα ταινία για την Formula 1

Ο Brad Pitt θα πρωταγωνιστήσει σε νέα ταινία για την Formula 1

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία για τη Formula 1, με παραγωγό τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Lewis Hamilton.

Το Χόλιγουντ και συγκεκριμένα η Apple ετοιμάζουν μία ταινία αφιερωμένη στη Formula 1 με πρωταγωνιστή τον Brad Pitt.

Μέρος της παραγωγής θα αποτελεί ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και εν ενεργεία οδηγός της Mercedes Lewis Hamilton, όπως πληροφόρησε με άρθρο της η δημοσιογράφος του Variety, Rebeca Rubin.

Βέβαια, δεν είναι ακόμα γνωστό το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Η Apple Original Films απέκτησε πρόσφατα τα δικαιώματα και πλέον ανοίγει ο δρόμος για μία ταινία με θεματική τη Formula 1.

Μετά το απόλυτα επιτυχημένο ντοκιμαντέρ του Netflix «Drive to Survive», η δημοφιλία της F1 έχει φτάσει στα ύψη.

Οι ιστορίες που παρουσιάζονται μέσα από τα επεισόδια, φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά στις σκέψεις και τα συναισθήματα ενός οδηγού αγώνων, ενώ μπορείς να γίνεις μάρτυρας της καθημερινής τους ρουτίνας εντός και εκτός αναμετρήσεων.

Η ταινία της Apple ενδέχεται να έχει τον ίδιο αντίκτυπο στον κόσμο και κάνει τους ιθύνοντες της λίγκας να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Έτσι κι αλλιώς η Formula 1 δίνει σημασία στους τρόπους προώθησης του προϊόντος της.

Μάλιστα σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της New York Post ενδέχεται τη φετινή χρονιά η Formula 1 να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο ενεργούς fans.

Κατά τη δημοσιογράφο Rubin ο Pitt θα υποδυθεί έναν πρώην οδηγό αγώνων, ο οποίος επιστρέφει στη δράση για να διαγωνιστεί στο πλάι ενός πρωτοεμφανιζόμενου απέναντι στα ιερά τέρατα του σπορ.

Θα προσπαθήσει να θυμηθεί τον παλιό καλό αγωνιστικό του εαυτό και να ζήσει τις δόξες του παρελθόντος.

Στη σκηνοθεσία αναμένεται να είναι ο Joseph Kosinksi, οποίος ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για την μεγάλη επιτυχία του σίκουελ του Top Gun με τον Tom Cruise.

Το ριμέικ της θρυλικής ταινίας του 1986 έχει αποσπάσει αποθεωτικές κριτικές από πολλούς και ήδη συγκαταλέγεται στις πιο επικερδείς ταινίες της χρονιάς.

Στο team κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκονται επίσης η σεναριογράφος και ένας εκ των παραγωγών του Top Gun: Maverick, Ehren Kruger και Jerry Bruckheimer αντίστοιχα.

Ο 78χρονος άλλωστε γνωρίζει καλά από τη Formula 1, καθώς ήταν παραγωγός στην ταινία «Days of Thunder» με πρωταγωνιστή τον Cruise και η οποία συγκαταλέγεται μέσα στις καλές του είδους.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024