
Πάει για το «μπαμ» με τον Νούνιεζ η Λίβερπουλ
Έτοιμη να κάνει δικό της τον Ντάργουιν Νούνιεζ είναι η Λίβερπουλ
Διατεθειμένη να κάνει ένα από τα «μπαμ» του καλοκαιριού και να προχωρήσει στην απόκτηση του Ντάργουιν Νούνιεζ φέρεται να είναι η Λίβερπουλ.
Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, οι Κόκκινοι θέλουν να καλύψουν αμέσως το κενό που θα αφήσει ο Σαντιό Μανέ στην επίθεση, και έτσι ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ζητήσει την απόκτηση του επιθετικού της Μπενφίκα, ο οποίος ήταν τρομερός τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.
Όπως αναφέρεται, οι Αετοί αξιώνουν ένα ποσό που ξεπερνά τα 80 εκατομμύρια ευρώ. Η Λίβερπουλ μοιάζει αυτήν τη στιγμή διστακτική για να δώσει αυτό το ποσό, ωστόσο αναμένεται να πιέσει και να προσπαθήσει σε μεγάλο βαθμό, καθώς ο ουρουγουανός φορ είναι ο μεγάλος στόχος του Κλοπ.
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Στο Κρεμλίνο η ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας – Στο επίκεντρο η Ουκρανία και η στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών
- Κούβα: Ιστιοφόρο ισπανικής ΜΚΟ έφτασε με ανθρωπιστική βοήθεια
- Μπορεί η AI να «εφεύρει» ένα σπάνιο πουλί;
- Κυψέλη: Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε σε βαλίτσα – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»




