Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ισπανία: Εταιρία προσφέρει διάλειμμα για αυτοϊκανοποίηση στους εργαζόμενους της

Ισπανία: Εταιρία προσφέρει διάλειμμα για αυτοϊκανοποίηση στους εργαζόμενους της

Το διάλειμμα είναι 30 λεπτών και το δικαιούνται τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες εργαζόμενοι.

Η εταιρία ταινιών ενηλίκων «Erika Lust Films», με έδρα τη Βαρκελώνη, λέει ότι έχει βρει το μυστικό για να αποδίδουν καλύτερα οι εργαζόμενοι της. Τους δίνει κάθε μέρα 30 λεπτά διάλειμμα για να αυτοικανοποιηθούν.

Και όχι μόνο αυτό. Τους προσφέρει και ειδικό χώρο απομόνωσης μέσα στην εταιρία ο οποίος έχει όλα τα απαραίτητα βοηθήματα, περιοδικά και βιντεοταινίες. Η ίδια η ιδιοκτήτρια της εταιρίας, η Erika Lust εξηγεί πως αυτό είναι όχι μόνο μια πράξη εκτίμησης προς τους εργαζόμενους αλλά και ένας τρόπος για να αισθάνονται καλά και κατά συνέπεια, να αποδίδουν καλύτερα.

«Η αλήθεια είναι ότι ο αυνανισμός μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να διαχειριστούν το άγχος, να ρυθμίσουν τον ύπνο τους και να συνδεθούν με το σώμα και τις σεξουαλικές τους επιθυμίες, μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων», λέει η ιδιοκτήτρια της εταιρίας.

Τι λένε όμως οι εργαζόμενοι; Οι περισσότεροι έχουν δει το «διάλειμμα» θετικά. Λένε μάλιστα ότι αυτό τους βοηθάει να ανακουφιστούν από το άγχος και κατά τη διάρκεια της ημέρας να αποδίδουν ακόμη περισσότερο και να είναι παραγωγικοί. Τους βοηθάει επίσης όπως λένε να αποβάλλουν την όποια επιθετικότητα έχουν ή μπορεί να εμφανίσουν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Η Erika

H Erika Lust είναι Σουηδή σεναριογράφος, σκηνοθέτης, παραγωγός ταινιών και συγγραφέας. Ζει και εργάζεται στη Βαρκελώνη και θεωρείται μια από τις πρωτοπόρες της φεμινιστικής πορνογραφίας.

Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες με κύριο θέμα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Το 2004 ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής Erika Lust Films, η οποία εξειδικεύεται στις φεμινιστικές ερωτικές ταινίες.

Η ίδια προτιμά να χρησιμοποιεί για το έργο της, τον όρο «ηθικό πορνό». Η δουλειά της διαφέρει μεταξύ άλλων από το συμβατικό πορνό, καθώς στην εταιρεία της εργάζονται κυρίως γυναίκες, από το μακιγιάζ έως την κάμεραμαν και την τεχνικό ήχου.

Οι ταινίες της έχουν διακριθεί σε διάφορα φεστιβάλ, ενώ το 2019 ήταν ανάμεσα στη λίστα του BBC («BBC 100 Women 2019») με τις 100 πιο επιδραστικές γυναίκες του κόσμου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024