Σκάει «βόμβα» στο Survivor: Επιστρέφει ο Ντάνος;
Δείτε το ρεπορτάζ
Το Survivor, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προβληθεί την επόμενη σεζόν στην έκδοση «All Star». Αυτό σημαίνει ότι οι πολύ αγαπημένοι, αλλά και δυνατοί παίκτες των προηγούμενων κύκλων θα επιστρέψουν για να αγωνιστούν, ώστε να ανακηρυχθεί ο… καλύτερος των καλύτερων.
Το πρώτο όνομα που μας έρχεται στο μυαλό στο άκουσμα του «Survivor-All Star» είναι αυτό του Γιώργου Αγγελόπουλου, που είναι ο παίκτης που ξεχώρισε όσο κανείς, στο πρώτο Survivor που προβλήθηκε το 2017.
Ωστόσο, ο Ντάνος δεν αναμένεται θα συμμετέχει ως παίκτης, αλλά το πιο πιθανόν, θα αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης.
«Είναι τηλεοπτική βόμβα. Το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου έχει πέσει έντονα στο τραπέζι. Δεν ξέρω αν έχει γίνει κουβέντα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο» είπε η Έλενα Πολυκάρπου.
Δείτε το ρεπορτάζ
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Εσπανιόλ, ζητήθηκε «φρένο» στον θυμό για τον Ζοάν Γκαρσία
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας

