Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Sixty ονομάζουν την περιοδεία τους οι Ρόλινγκ Στόουνς και θα γυρίζουν 10 χώρες

Sixty ονομάζουν την περιοδεία τους οι Ρόλινγκ Στόουνς και θα γυρίζουν 10 χώρες

Εκτός από τα 60 χρόνια τους γιορτάζουν επίσης τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του θρυλικού τους άλμπουμ "Exile on Main Street".

Οι Rolling Stones ξεκινούν απόψε από τη Μαδρίτη την ευρωπαϊκή τους περιοδεία, που γίνεται με αφορμή την συμπλήρωση 60 ετών από την ίδρυση του συγκροτήματός τους, κατά την οποία θα δώσουν 14 συναυλίες σε 10 χώρες ως τις 31 Ιουλίου.

Το συγκρότημα της βρετανικής ροκ επέλεξε το Wanda Metropolitano, το στάδιο της Ατλέτικο Μαδρίτης, για να ξεκινήσει την περιοδεία του υπό τον τίτλο SIXTY.

Η περιοδεία αυτή θα γίνει χωρίς τον θρυλικό ντράμερ των Στόουνς Τσάρλι Γουότς, ο οποίος πέθανε πέρυσι.

Αυτόν θα αντικαταστήσει ο Στιβ Τζόρνταν, ο οποίος έχει ήδη παίξει με τους Στόουνς στην αμερικανική τους περιοδεία το περσινό φθινόπωρο.

Από την Πέμπτη που έφτασαν στην ισπανική πρωτεύουσα, ο 78χρονος Μικ Τζάγκερ, ο 78χρονος Κιθ Ρίτσαρντς και ο Ρον Γουντ, ο οποίος γίνεται σήμερα 75 ετών, δημοσίευσαν πολλές φωτογραφίες από την παραμονή τους στην Μαδρίτη.

Sympathy for the Devil στη Μαδρίτη (…) Οι Στόουνς είναι στην πόλη!”, αναφέρει το συγκρότημα σε ανάρτησή του στο Instagram με τη φωτογραφία του αγάλματος “Ο Έκπτωτος Άγγελος” στο πάρκο Ρετίρο.

“Εκτιμώ πολύ αυτό που έχει η Μαδρίτη να προσφέρει, από τους έκπτωτους αγγέλους ως το φλαμένκο”, προσθέτει σε ανάρτησή του στο Twitter ο τραγουδιστής Μικ Τζάγκερ, δημοσιεύοντας τέσσερις φωτογραφίες του σε διάφορα μέρη της ισπανικής πρωτεύουσας.

Οι Στόουνς θα επισκεφθούν συνολικά 10 ευρωπαϊκές χώρες με αφορμή αυτήν την περιοδεία τους, η οποία θα τους φέρει κυρίως στο Άμστερνταμ, το Μιλάνο, τις Βρυξέλλες, τη Βιέννη και το Λίβερπουλ, στο οποίο δεν έχουν εμφανιστεί εδώ και 50 χρόνια.

Το 2022 είναι μια συμβολική χρονιά για τους Rolling Stones, η ίδρυση των οποίων τοποθετείται τον Ιούλιο του 1962, όταν έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στην σκηνή του Λονδίνου.

Εκτός από τα 60 χρόνια τους, οι Ρόλινγκ Στόουνς γιορτάζουν επίσης τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του θρυλικού τους άλμπουμ “Exile on Main Street”.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024