Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Πανικός σε στάδιο του Μπρούκλιν μετά από ψευδή συναγερμό για ένοπλο

ΗΠΑ: Πανικός σε στάδιο του Μπρούκλιν μετά από ψευδή συναγερμό για ένοπλο

Δεκάδες άνθρωποι έτρεχαν πανικόβλητοι.

Πανικός επικράτησε στο Barclays Center στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πυγμαχίας εν μέσω ψευδούς συναγερμού για την παρουσία ενός ένοπλου άνδρα ο οποίος έχει ανοίξει πυρ.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media δείχνουν δεκάδες ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι και να προσπαθούν να απομακρυνθούν από το στάδιο, ενώ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ryan Songalia που κάλυπτε τον αγώνα ανάμεσα στον Gervonta Davis και τον Rolando Romero, πολλοί ήταν εκείνοι που μπέρδεψαν τον καυγά που ξέσπασε στην αρένα με την παρουσία σκοπευτή.

Έχουμε συνηθίσει τους καβγάδες σε αγώνες πυγμαχίας, αλλά τα πρόσφατα γεγονότα και ο πανικός του πλήθους έκαναν πολλούς από εμάς να ανησυχούμε ότι οι χειρότεροι φόβοι μας θα πραγματοποιούνταν», είπε ο ρεπόρτερ. «Ευτυχώς μπορέσαμε να επιστρέψουμε στις θέσεις μας και να βγούμε με ασφάλεια», πρόσθεσε.

Ο συντάκτης του Sports Illustrated, Chris Mannix έγραψε στο Twitter ότι ένας ήχος σαν πυροβολισμός ακούστηκε μέσα από το στάδιο αν και αργότερα ανέφερε ότι ο ήχος μπορεί να προερχόταν από έξω.

Αν και δεν επρόκειτο τελικά για ενεργό σκοπευτή, υπήρχαν εσφαλμένες αναφορές που κυκλοφορούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ώρα που στις ΗΠΑ γράφονται με μελανά χρώματα οι σελίδες της σύγχρονης ιστορίας μετά τους πρόσφατους μαζικούς πυροβολισμούς στο Μπάφαλο και στο Ουβάλντε του Τέξας.

Ανάμεσα στους θεατές βρισκόταν και η πρωταθλήτρια τένις Naomi Osaka, η οποία σε ανάρτησή της στο Twitter ανέφερε πως τρομοκρατήθηκε όταν ξαφνικά άκουσε ουρλιαχτά και τον κόσμο να τρέχει μετά από αναφορές ότι υπήρχε ενεργός σκοπευτής στο στάδιο.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024