Κρύα carrot cakes
Κρύα carrot cakes εύκολα και γρήγορα
Spotlight
-
Έξι στους δέκα δήλωσαν λιγότερα από 10.000 ευρώ - Στη «φάκα» των τεκμηρίων 1,5 εκατ. φορολογούμενοι
-
Επιμένει η Φλέσσα για Τέμπη προτάσσοντας την ατομική ευθύνη - «Δεν φταίει καμία κυβέρνηση» λέει με… «αγάπη»
-
Έφυγαν με λεία 100.000€ οι διαρρήκτες της εταιρείας χρυσού στον Πειραιά - Πώς έγινε το κινηματογραφικό ριφιφί
-
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ζητά πρόσβαση στις αποζημιώσεις του χρυσαυγίτη Λαγού – Ακύρωσε απόφαση του ΕΚ
Υλικά:
- 200 γραμ. ξεφλουδισμένα καρότα
- 175 γραμ. καστανή ζάχαρη
- 200 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
- 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 2 αυγά
- 150 ml ηλιέλαιο
Για το γλάσο:
- 50 γραμ. βούτυρο
- 75 γραμ. ζάχαρη άχνη
- 200 γραμ. μαλακό τυρί
- τρούφες (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
- Απλώστε αντικολλητικό χαρτί σε ένα μικρό ταψάκι και ανάψτε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Τρίψτε τα καρότα σε ένα μπολ.
- Ανακατέψτε τη ζάχαρη, το αλεύρι, τη σόδα και την κανέλα πάνω από τα καρότα και προσθέστε το ξύσμα από πορτοκάλι.
- Σπάστε τα αυγά και ανακατέψτε με το λάδι με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ρίξτε το μείγμα στο ταψάκι και ψήστε για μισή ώρα.
- Για το γλάσο, ανακατέψτε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη και τέλος το μαλακό τυρί. Όταν κρυώσει το κέικ, καλύψτε το με το γλάσο και τις τρούφες και βάλτε στο ψυγείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις