Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ενα μοναδικό κρητικό γλέντι το επόμενο Σάββατο στον Πειραιά

Ενα μοναδικό κρητικό γλέντι το επόμενο Σάββατο στον Πειραιά

Το πρώτο κρητικό γλέντι που διοργανώνει η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια»

Μια σπουδαία γιορτή, με τη σφραγίδα της κρητικής παράδοσης, θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 28 Μαίου στις 20.30 διοργανώνεται το 1ο Κρητικό Πανηγύρι στον Πειραιά. Η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» προσκαλεί τους πάντες στο «Κρητική Πανηγύρι».

Η σπουδαία αυτή γιορτή θα γίνει στην πλατεία, μπροστά από τον ηλεκτρικό σταθμό του Νέου Φαλήρου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Γεωργιλάκη θα αναλάβει να… ξεσηκώσει τους Κρητικούς ενώ συμμετέχει και ο Θοδωρής Ποθουλάκης και τα χορευτικά συγκροτήματα της Αδελφότητας.

Οπως τονίζουν οι διοργανωτές: «Μεταφέρουμε για πρώτη φορά στον Πειραιά τα καλοκαιρινά γλέντια της Κρήτης και σας περιμένουμε να απολαύσετε βραστό, κρητικό πιλάφι και άλλα κρητικά καλούδια».

Η μοναδική μουσική παράδοση της Κρήτης και το κέφι που κάνουν οι Κρητικοί δημιουργούν ένα «μείγμα» άκρως εορταστικό και διασκεδαστικό κι εγγυώνται μια εξαιρετική βραδιά, για όλους όσοι αγαπούν τη Μεγαλόνησο.

Οπως τονίζει ο Μύρωνας Σπιθάκης, εκ των διοργανωτών του σημαντικού αυτού γλεντιού «σας προσκαλούμε να έρθετε όλοι για να ζήσετε μια μοναδική κρητική εμπειρία. Με τραγούδια και χορούς και με τα εκλεκτά εδέσματα της πατρίδας μας, σας εγγυώμαστε ότι θα περάσετε μια πανέμορφη βραδιά το επόμενο Σάββατο».

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 4-3 παρ. (2-2 κ.δ.): Επική πρόκριση με buzzer beater του Ντιαλό στο 120+1′!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε την Λίβερπουλ στην παράταση με γκολ του Ντιαλό στο 120+1' και πέρασε στα ημιτελικά του FA Cup.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024