Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δάκης: Οι φίλοι του ξεκαθαρίζουν για την κατάσταση της υγείας του

Δάκης: Οι φίλοι του ξεκαθαρίζουν για την κατάσταση της υγείας του

Μπέσσυ Αργυράκη και Πάνος Δέρβος μιλούν για τον αγαπημένο τραγουδιστή, που εδώ και χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο

Αναστάτωση στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η ανάρτηση του Τάκη Σαγιώρ, ο οποίος έγραφε ότι ο Δάκης ζυγίζει 42 κιλά και πως δεν έχει επαφή με το περιβάλλον.

Η Μπέσσυ Αργυράκη, σε τηλεφωνική της επικοινωνία με το «Πρωινό» ανέφερε πως δεν θέλει να πιστέψει ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής αντιμετωπίζει τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Πραγματικά δεν θέλω να το πιστέψω βρε παιδί μου, νομίζω ότι κάτι θα γίνει, ένα θαύμα και θα τον ξαναδούμε να μας τραγουδάει και να μας χαϊδεύει τα αυτιά. Την τελευταία φορά που τον πήρα, κατάλαβα ότι δεν έπρεπε να τον κουράσω ξανά γιατί μου μίλαγε πολύ κουρασμένα. Και μου ‘πε «Μπέσσυ μου σε αφήνω, δεν μπορώ να μιλήσω» και το σεβάστηκα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Τεσσεράμισι χρόνια το παλεύει! Δηλαδή στην περιοδεία που είχαμε πάει, το είχε το πρόβλημα, δυσκολευότανε κάποιες φορές αλλά βλέπεις ότι αυτό του έδωσε διάρκεια. Η αγάπη του για το τραγούδι».

Από την πλευρά του, ο στενός του συνεργάτης, Πάνος Δέρβος, άφησε αιχμές για τον Τάκη Σαγιώρ.

«Είναι κατ’ οίκον προστατευόμενος από φίλους και από ό,τι χρειάζεται για να έχει μια σωστή διαβίωση και ασφαλή διαβίωση. Ο κ. Τάκης Σαγιώρ δεν έχει να κάνει άλλη δουλειά στη ζωή του και αναφέρεται γενικά κατά καιρούς σε διάφορους ανθρώπους που πέφτει στην αντίληψή του ότι μπορεί να έχουν κάποιο πρόβλημα και τα μεγαλοποιεί. Και δημιουργεί μια κατάσταση για να ακούγεται το όνομά του προφανώς. Γιατί ο κ. Σαγιώρ, τόσα χρόνια, 22 χρόνια που είμαι με τον Δάκη μαζί, δεν έχει ποτέ πέσει στην αντίληψή μου, να μιλάει μαζί του η να έχει κάποια επαφή μαζί του. Ή να έρθει έστω στα 22 χρόνια σε μια συναυλία μας ή σε ένα μαγαζί που δουλεύουμε. Ποτέ! Επικοινωνεί μόνο με τους ανθρώπους, τους 5-10 ανθρώπους που θέλει να επικοινωνεί».

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Είναι σε μια κατάσταση βέβαια, είναι αδύναμος δεν το κρύβουμε αυτό, αλλά τα κιλά δεν τα ξέρουμε ούτε εμείς! Δεν τον ζυγίζουμε, δεν είμαστε σε ζυγαριές, απλώς έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Τηλεόραση δεν ανοίγει, τον κουράζει πολύ η τηλεόραση αυτή την στιγμή και τίποτα λίγο μουσική ακούει και ησυχία. Ούτε του μεταφέρουμε αυτά που γράφονται γιατί θα στεναχωρηθεί πάρα μα πάρα πολύ. Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το πόσο και πότε θα συμβεί κάτι. Τώρα είμαστε σε μια κατάσταση σταθερή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

«Δεν ισχύουν τα όσα τραγικά γράφονται»

Χθες, στο «Love It» η δημοσιογράφος και σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ, έκανε τις δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας του Δάκη και τόνισε ότι «δίνει αυτή τη μάχη με αξιοπρέπεια».

Ανέφερε συγκεκριμένα:

«Όταν ένας άνθρωπος είναι για σένα φίλος ζωής, έχεις μια σχέση ζωής, είναι το καθημερινό σου τηλεφώνημα για πάνω από τριάντα χρόνια, δεν μπορείς να βγεις να πεις τόσο προσωπικά δεδομένα. Αν ήθελα, τα τελευταία 4μισι χρόνια που δίνει μια μάχη και αυτό το λέω γιατί ο ίδιος το ομολόγησε, θα έβγαινα κάθε μέρα και θα μιλούσα για αυτό. Για όνομα του Θεού!

Αυτό που θα πω είναι ότι οι πραγματικοί φίλοι και ευτυχώς έχει τέτοιους ανθρώπους που είναι ουσιαστικά δίπλα του, όχι περιγράφοντας τι βλέπουν μέσα από μια κλειδαρότρυπα, αλλά έχει δώσει ο ίδιος το κλειδί της ψυχής του, του σπιτιού και της καρδιάς του και μας έχει τιμήσει με την φιλία του δεν χρειάζεται να περιγράψουμε τι συμβαίνει μέσα στο δωμάτιο.

Αυτοί που τον αγαπούν σιωπούν, σέβονται, προσεύχονται και βοηθούν ουσιαστικά. Δεν ισχύουν τα όσα τραγικά γράφονται για την υγεία του Δάκη. Παίρνει ο ίδιος τηλέφωνο αυτούς που θέλει. Βεβαίως δίνει μια μάχη, αλλιώς θα τον έβλεπες σε συναυλίες. Δίνει αυτή τη μάχη με αξιοπρέπεια. Τον ξέρω χρόνια τον Τάκη, δεν γνωρίζω πόσο φίλος είναι με τον Δάκη. Δεν σχολιάζω τη συγκεκριμένη δήλωση, αλλά όλα τα δημοσιεύματα που είδα στο διαδίκτυο. Δεν ισχύει τίποτα».

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024