Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Παπαδάκης: Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον παρουσιαστή - «Ρεζίληδες...»

Γιώργος Παπαδάκης: Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον παρουσιαστή – «Ρεζίληδες…»

Δείτε σε βίντεο όσα συνέβησαν...

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα του Γιώργου Παπαδάκη βρέθηκαν όσοι παρακολούθησαν το πρωί της Τρίτης την εκπομπή του. Αφορμή στάθηκε η αναφορά του στο θέμα που έχει προκύψει με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η είδηση με το διαφαινόμενο κλείσιμο του «Χαμόγελου του Παιδιού» έχει προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση στους πολίτες που αντιδρούν.

Στο Twitter, το όνομά του είναι στις πρώτες θέσεις από χθες, ενώ το πρωί της Τρίτης, τοποθετήθηκε και ο Γιώργος Παπαδάκης με ένα πρωτοφανές ξέσπασμα για τα δεδομένα του.

«Ρεζίληδες…»

«Κάτω τα χέρια από το Χαμόγελο του Παιδιού. Είναι ρεζίληδες αυτοί που δεν έχουν αναγνωρίσει την προσφορά αυτού του συλλόγου, χρόνια τώρα. Πρόεδροι της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργοί, όλων των κομμάτων. Τα σπασμένα να τα πληρώνει αυτός ο εκπληκτικός σύλλογος που εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα και έχει προσφέρει βοήθεια σε χιλιάδες παιδιά και οικογένειες» είπε.

«Δεν πίστευα στα αυτιά μου με αυτά τα οποία άκουγα χθες στη συνέντευξη Τύπου όπου ο Κώστας Γιαννόπουλος, εθελοντές, παιδιά που μεγάλωσαν εκεί και επιστήμονες, έλεγαν για τον κίνδυνο και την απειλή να κλείσει το Χαμόγελο του Παιδιού. Εμένα δεν το σηκώνει η συνείδησή μου γιατί έρχομαι αρκετά χρόνια πίσω, όταν με τον μικρό Ανδρέα, το σύμβολο του Χαμόγελου του Παιδιού, έδινε μέσα από την δική μας εκπομπή, την υπόσχεση πως θα δημιουργηθεί ένας σύλλογος που θα δίνει χαμόγελο στα παιδιά (σ.σ εννοώντας τον Κώστα Γιαννόπουλο). Θα μας βρουν απέναντι και εμάς, όσοι πάρουν απόφαση να κλείσουν το Χαμόγελο του Παιδιού», είπε χαρακτηριστικά πριν δώσει τον λόγο στον Κώστα Γιαννόπουλο, ο οποίος κατήγγειλε πως η Υφυπουργός κάνει συνεργασία με φορέα «που έχει πολύ χρήμα από πίσω».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Ο νέος… Χάαλαντ: Το wonderkid που έχει «τρελάνει» την Άρσεναλ και τον Αρτέτα (vids)

Κίνηση για την απόκτηση του επιθετικού της Λειψίας, Μπέντζαμιν Σέσκο, θα κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι όπως όλα δείχνουν η Άρσεναλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024