Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Καπουτζίδης: Ποιος ζήτησε την απομάκρυνσή του από την Eurovision

Γιώργος Καπουτζίδης: Ποιος ζήτησε την απομάκρυνσή του από την Eurovision

Τι συνέβη;

Η φετινή Eurovision μπορεί να είχε μια προβλέψιμη νίκη, αυτή της Ουκρανίας, ωστόσο θα τη συζητάμε για πολύ καιρό, για τα… ευτράπελα που ακολούθησαν στη συνέχεια.

Και μπορεί οι περισσότεροι να στάθηκαν δίπλα στον Γιώργο Καπουτζίδη, αναφορικά με όσα απάντησε στο ομοφοφικό σχόλιο που δέχτηκε, ωστόσο αρκετοί ήταν και οι επικριτές του.

Ο πρώην πρόεδρος του OGAE ζήτησε από τον Καπουτζίδη να αποσυρθεί

Ένας από αυτούς που εξέφρασαν δημόσια της δυσαρέσκειά τους ήταν ο πρώην πρόεδρος του OGAE, Αντώνης Καρατζίκος. Μάλιστα, ο κ. Καρατζίκος όχι μόνο είπε ότι δεν του άρεσε η παρουσίαση του Γιώργου Καπουτζίδη, αλλά παράλληλα του ζήτησε και δημόσια να αποσυρθεί.

Αμέσως μετά το τέλος και της μετάδοσης του Β’ Ημιτελικού, ήταν από τους πρώτους που εκδήλωσαν τη δυσαρέσκειά τους για την παρουσίαση της βραδιάς κυρίως από τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Θα το πω όσο πιο αξιοπρεπώς μπορώ. Η παρουσίαση του σημερινού ημιτελικού ήταν απαράδεκτη. Νομίζω ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει τελικά να αποσυρθεί. Δεν γίνεται να αλλάζουμε κανάλι για να αποφεύγουμε τον σχολιασμό. Παρασύρει και την Κοζάκου στην δική του ατμόσφαιρα που είναι λάθος, λάθος, λάθος. Η ΕΡΤ πρέπει κάτι να κάνει» έγραψε στη σελίδα του στο Facebook.

Ενώ τη δημοσίευσή του αυτή σχολίασε και στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα».

«Η Σουηδία ήταν αυτό που έκανε την έκρηξη μέσα μου. Θεώρησα ότι αυτό ήταν ένα επικίνδυνο ατόπημα του Γιώργου, γιατί όταν σχολιάζεις τη συμμετοχή μίας χώρας, αυτά που λες μαθαίνονται και αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο. Η ειρωνεία προς τη σουηδική συμμετοχή μπορεί να έχει γίνει γνωστή, και σίγουρα θα το έχουν μάθει οι Σουηδοί και κατ’ επέκταση οι Σουηδοί σχολιαστές. Αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στη δική μας προσφώνηση για την ελληνική συμμετοχή…» δήλωσε σχετικά ο Αντώνης Καρατζίκος Καρατζίκος.

Δείτε όσα είπε

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024