Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρή 21χρονη τηλεοπτική αστέρας - Η εγχείρηση και το μυστικό από τους γονείς της

Νεκρή 21χρονη τηλεοπτική αστέρας – Η εγχείρηση και το μυστικό από τους γονείς της

Είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές δημοφιλείς σειρές

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου της 21χρονης τηλεοπτικής αστέρα στην Ινδία, Chethana Raj, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης λίπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής Metro, η ηθοποιός εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο πλαστικής χειρουργικής στο Bengaluru της Καρνατάκα τη Δευτέρα, αλλά λέγεται ότι παρουσίασε επιπλοκές καθώς άρχισε να συσσωρεύεται υγρό στους πνεύμονές της.

Λίγο αργότερα πέθανε από καρδιακή ανακοπή, αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε άλλο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ.

Η Chethana είχε πρωταγωνιστήσει στις δημοφιλείς ινδικές τηλεοπτικές σειρές Geetha, Doresaani και Olavina Nildana, καθώς και στην ταινία Havayaami της Κανάντα.

Δεν είχε ενημερώσει τους γονείς της

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Chethana δεν είχε ενημερώσει τους γονείς της για την επέμβαση και πήγε στο κέντρο αισθητικής με τις φίλες της.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Kaade, αλλά πέθανε στις 6.45μμ μετά από καρδιακή ανακοπή, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί των επειγόντων προσπαθούσαν να την επαναφέρουν για 45 λεπτά.

Οι γονείς της Chethana καταγγέλλουν τώρα αμέλεια εκ μέρους των χειρουργών, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι πραγματοποίησαν την επέμβαση χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024