Προχωρά κανονικά η πώληση της Τσέλσι, δίνει το πράσινο φως η βρετανική κυβέρνηση
Η Τσέλσι βρήκε λύση στο τελευταίο πρόβλημα και έτσι η πώληση αναμένεται να ολοκληρωθεί κανονικά
Έντονη ανησυχία προκάλεσε τις τελευταίες ώρες η είδηση με το νέο πρόβλημα στην πώληση της Τσέλσι.
Ο λόγος είχε να κάνει με κάποιες αμφιβολίες που προέκυψαν σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς στον Τοντ Μπόλι.
Σύμφωνα με το Sky Sports, τις αμφιβολίες τις είχε η κυβέρνηση, και πιο συγκεκριμένα είχαν να κάνουν με τις διαβεβαιώσεις που παρέχονται από το ρώσο ολιγάρχη για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.
Ωστόσο, όπως φαίνεται, όλα θα προχωρήσουν κανονικά.
Σύμφωνα με τους Times, η Τσέλσι έλυσε και αυτό το πρόβλημα, και έτσι η κυβέρνηση θα δώσει σύντομα το πράσινο φως για να τελειώσει οριστικά το θέμα.
Η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας θα έχει υπό το δικό της έλεγχο τα χρήματα που θα δώσει ο Μπόλι, κάτι που σημαίνει πως, με το που ολοκληρωθεί όλη η υπόθεση, το συγκεκριμένο ποσό θα δοθεί σε διάφορα ιδρύματα, με σκοπό να μη βάλει τίποτα στην… τσέπη του ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς.
- Και επίσημα ο Γεντβάι στην Αλ Σαμπάμπ (pic)
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
- «Έκρηξη» τιμών στα εισιτήρια των Σίξερς, λόγω ΛεΜπρόν Τζέιμς – Ακόμη και τέσσερις φορές πάνω!
- World Cup: Η Εθνική πόλο διεκδικεί το πρώτο χρυσό μετάλλιο στον τελικό
- Σλοβενία – Ελλάδα 74-87: Εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων, πρώτος σκόρερ ο Χριστοδούλου (vid)
- Βλάχος: «Θέλουμε πολύ το χρυσό και θα παλέψουμε για αυτό» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442