Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Marvel: Η Escapade είναι η νέα τρανς υπερηρωίδα

Marvel: Η Escapade είναι η νέα τρανς υπερηρωίδα

Η ηρωίδα φέρεται να παλεύει στο πλευρό της καλύτερής της φίλης και συντρόφου της, η οποία είναι επίσης μεταλλαγμένη τρανς, η Morgan Red, και μιας γενετικά τροποποιημένης χελώνας Hibbert.

Το όνομά της είναι Escapade και είναι γνωστή ως Shela Sexton, που έχει «βαθιά πίστη στους φίλους της». Ο λόγος για τη νέα μεταλλαγμένη τρανς υπερηρωίδα της Marvel την οποία αναμένεται να παρουσιάσει σύντομα στο κοινό, μέσα από το ρόστερ της σειράς κόμικ «Marvel’s Voices: Pride».

Η συν-δημιουργός της νέας ηρωίδας Charlie Jane Anders περιέγραψε σε συνέντευξή της στο Marvel.com. τη Sexton ως μία ηρωίδα με «μια βαθιά πίστη στους φίλους της».

Η ηρωίδα φέρεται να παλεύει στο πλευρό της καλύτερής της φίλης και συντρόφου της, η οποία είναι επίσης μεταλλαγμένη τρανς, η Morgan Red, και μιας γενετικά τροποποιημένης χελώνας Hibbert.

«Μέχρι πρόσφατα, πίστευε ότι όλα θα ήταν πάντα μια χαρά, αφού αυτή και η Morgan είναι εκεί η μία για την άλλη», σημείωσε η Anders. «Αλλά τελευταία συνειδητοποιεί ότι η ζωή είναι πιο περίπλοκη από αυτό», πρόσθεσε ακόμη.

Η Escapade και η Morgan είναι μέρος μιας ολόκληρης κοινότητας μεταλλαγμένων τρανς, με την Anders να προσθέτει πως «ήταν πολύ σημαντικό για μένα να έχω μια ολόκληρη κοινότητα μεταλλαγμένων τρανς σε αυτό το κόμικ. Ήθελα να είναι σαφές ότι το να είσαι μεταλλαγμένος δεν είναι μία μεταφορά επειδή είσαι τρανς και το αντίστροφο».

«Πιστεύω ότι η Shela έχει βιώσει κάποια απόρριψη λόγω του γεγονότος ότι είναι τρανς, αλλά έχει βρει επίσης μια καταπληκτική κοινότητα που τη στηρίζει και την ανεβάζει, και αυτό σίγουρα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να γίνει ήρωας».

«Θέλει να είναι εκεί για όλους, όσοι έχουν μείνει πίσω και θέλει να βοηθήσει τους ανθρώπους να νιώθουν ότι μπορούν να ανήκουν, στη κοινωνία, να τους βλέπουν, να τους αγαπούν.

Αυτό είναι κάτι που πραγματικά θέλω, ειδικά τα νέα παιδιά τρανς, να το κρατήσουν από την ηρωίδα», επισήμανε.

Η Escapade πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της από κοινού με μια σειρά από νέους queer χαρακτήρες στην ανθολογία της Marvel’s Voice: Pride, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι η σειρά έκανε το ντεμπούτο της τον Ιούνιο του 2021 ως μέρος της σειράς Marvel’s Voices, η οποία στοχεύει να αναδείξει διάφορους συγγραφείς, υπερήρωες και καλλιτέχνες.

Η Escapade δεν είναι η πρώτη τρανς ηρωίδα της Marvel καθώς η πρώτη ήταν η Jessica Drake, που έκανε το ντεμπούτο της πριν από 25 χρόνια στο Marvel Comics Presents #150.

Sports in

Στη «χρυσή βίβλο» της UEFA o Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Πειραιά φιγουράρει πια δίπλα στα μεγαθήρια της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024