Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καταγγελία: Προσπαθούν μήνες να κλείσουν ραντεβού για σοβαρό πρόβλημα του 7χρονου παιδιού τους

Καταγγελία: Προσπαθούν μήνες να κλείσουν ραντεβού για σοβαρό πρόβλημα του 7χρονου παιδιού τους

Στο κενό οι προσπάθειες της μητέρας

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησαν οι γονείς ενός 6χρονου παιδιού στην Πάτρα, οι οποίοι αγανάκτησαν με τα ραντεβού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.

Εδώ και ένα χρόνο, η νεαρή μητέρα και ο σύζυγός της (ναυτικός στο επάγγελμα), διαπίστωσαν ότι το 6χρονο τότε κορίτσι τους είχε πρόβλημα στα μάτια, σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop.gr.

Το σοβαρό πρόβλημα που διαπιστώθηκε στο παιδί

Απευθύνθηκαν αμέσως εκεί, σε παιδοοφθαλμίατρο, που άμεσα τους εξυπηρέτησε με μεσημεριανό ραντεβού. Διαπιστώθηκε ότι η μικρή είχε στραβισμό και 4 βαθμούς μυωπία.

Η γιατρός τούς έδωσε οδηγίες για γυαλιά και τους είπε ότι θα πρέπει να ξαναδεί τη μικρή μετά. Όντως, αυτό συνέβη, η οικογένεια τηλεφωνούσε για ραντεβού πρωινό, δεν υπήρχε και τελικά αναγκάστηκαν να κλείσουν απογευματινό και να πληρώσουν 60 ευρώ την επίσκεψη. Όμως, θα έπρεπε η μικρή να επανεξετασθεί κοντά στο Πάσχα.

Εδώ και 3 περίπου μήνες, η μητέρα όπως λέει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», προσπαθεί να κλείσει ραντεβού με την γιατρό, αλλά όπως την ενημερώνουν δια τηλεφώνου, αυτό δεν είναι εφικτό! Συνεχώς της έλεγαν να ξαναπάρει, στο τέλος της πρότειναν να επικοινωνήσει μετά τις γιορτές κι όντως αυτό έκανε. Σε εκείνο το τηλεφώνημα την ειδοποίησαν να καλέσει στις 11 Μαΐου.

Όντως, χθες το πρωί πήρε τηλέφωνο. Μάταια όμως. «Δεν υπάρχει ραντεβού, μόνο απογευματινό», τους είπε. Και τους πρότεινε να ξαναπάρουν τον Ιούνιο. «Μα μου είπατε να πάρω συγκεκριμένη ημερομηνία, ότι όντως θα υπήρχε ελεύθερο ραντεβού», ήταν η απορία της μάνας η οποία… έπεσε στον βρόντο.

Το παιδί ενδέχεται να πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα

Υπήρξε μεγάλη ένταση και με τον πατέρα της 7χρονης μαθήτριας της Α’ Δημοτικού και τελικά τους προτάθηκε να τηλεφωνήσουν κατά τις 25 Μαΐου μήπως και βρεθεί ραντεβού, αφού το παιδί ενδέχεται να πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα.

Το πρόβλημα με τα ραντεβού στα πρωινά ιατρεία είναι γνωστό σε όλη τη χώρα. Η εξέταση είναι δωρεάν για ασφαλισμένους, ενώ τα απογευματινά ιατρεία πληρώνονται και μάλιστα πανάκριβα, καθώς από το «εισιτήριο» έχει να λαμβάνει χρήματα και ο γιατρός του Δημοσίου.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024