Όταν ο 46χρονος έφτασε τελικά στο ΑΧΕΠΑ, ήταν πια αργά

Ο γιατρός από την Καρδία Θεσσαλονίκης, που καταγγέλλεται πως απέτρεψε 46χρονο να πάει εγκαίρως στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να καταλήξει, «λύνει» τη σιωπή του.

Μιλά αποκλειστικά στο «LIVE NEWS» μέσω του δικηγόρου του, υποστηρίζοντας πως δεν ευθύνεται εκείνος για την τραγική κατάληξη που είχε ο ανεμβολίαστος πατέρας δύο παιδιών.

«Σε αβάσιμες καταγγελίες δεν απαντούμε. Αν υπάρξει γραπτή καταγγελία θα απαντήσουμε αρμοδίως. Ο γιατρός είναι σοβαρός άνθρωπος. Δεν μου φτάνει να πω ότι είναι σωστός άνθρωπος, είναι σοβαρός σωστός άνθρωπος και πολύ σοβαρός επιστήμονας» δήλωσε ο δικηγόρος ιατρού Ιωάννης Αντωνίου.

Ουδέποτε θα έλεγε σε κάποιον να μην πάει νοσοκομείο;

Ποτέ ποτέ ποτέ.

Όπως εξηγεί στο «LIVE NEWS», ο γιατρός εξάντλησε όλες τις δυνατότητες ώστε να παραμείνει ο ασθενής κλινήρης στο σπίτι και να αποφύγει το νοσοκομείο. Όταν η οικογένεια αποφάσισε να στείλει πια τον 46χρονο στο εφημερεύον νοσοκομείο, ο γιατρός, όπως λέει ο δικηγόρος του, δεν έφερε αντίρρηση.

«Εξάντλησε τις δυνατότητες, συνεκτιμώντας και τις δυνατότητες των νοσοκομείων αντιλαμβάνεστε τι λέω, συνεκτιμώντας και τις δυνατότητες των νοσοκομείων, βλέπετε τι γίνεται. Δεν το λέω με την έννοια της αποτροπής να πάει στο νοσοκομείο, συνεκτίμησε όλα τα γεγονότα και πήγε στο νοσοκομείο όταν εν πάση περιπτώσει έκριναν οι δικοί του άνθρωποι, χωρίς να έχει καμία αντίρρηση ο γιατρός» πρόσθεσε ο κ. Αντωνίου.

Όταν όμως ο 46χρονος έφτασε τελικά στο ΑΧΕΠΑ, ήταν πια αργά.

Κατέληξε ανεμβολίαστος 48χρονος στην Πιερία

Ανεμβολίαστος ήταν και ένας 48χρονος στην Πιερία που πάλευε με κοροναϊό από τέλη Οκτωβρίου στο νοσοκομείο αλλά δεν τα κατάφερε.

«Από τις 23 μέρες οι δύο βδομάδες ήταν στην εντατική.  Είναι τραγικό όλο αυτό. Και δεν ξέρουμε όντως τι συμβαίνει μέσα στα νοσοκομεία και ειδικά εδώ πέρα της Κατερίνης που έχουμε τόσα πολλά».

Η σύζυγος του 48χρονου μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS παραδέχεται πως ούτε η ίδια έχει εμβολιαστεί.

«Δεν είμαστε ούτε αρνητές ούτε τίποτα. Απλά αμέλεια. Και οι γύρω μας το πέρασαν τελείως ασυμπτωματικά, με ήπια συμπτώματα και λέει «εντάξει αν είναι να το περάσω θα το περάσω».

Δυστυχώς όμως ο κοροναϊός δεν αστειεύεται. Νόσησε όλη η οικογένεια με τη σύζυγο του θανόντος πάντως να εξακολουθεί να πιστεύει πως το εμβόλιο δεν θα ωφελούσε.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr