Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καβάλα: Αφού σκότωσε τη φαρμακοποιό, ζητούσε ιατρικές συμβουλές για να ρίξει την πίεση

Καβάλα: Αφού σκότωσε τη φαρμακοποιό, ζητούσε ιατρικές συμβουλές για να ρίξει την πίεση

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας της φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, ο οποίος -πέντε ώρες μετά το φονικό- αναζητούσε φάρμακα για να ρίξει την πίεσή του.

Σε αποκαλύψεις για τον τρόπο που έγινε η γυναικοκτονία στην Καβάλα και τις κινήσεις του καθ’ ομολογίαν δράστη προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας της φαρμακοποιού Μανώλης Βονικάκης.

Όπως σημείωσε «πρόκειται για ένα προμελετημένο και προσχεδιασμένο έγκλημα», προχωρώντας μάλιστα στην αποκάλυψη ότι οι κινήσεις του δράστη διαφέρουν από τα όσα υποστήριξε στην αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστική μαρτυρία ανθρώπου που είδε τον 55χρονο να δολοφονεί την Άιντα

Σύμφωνα με τον κ. Βονικάκη, ο καθ’ ομολογίαν δράστης στις 21:00 το βράδυ -τέσσερις ώρες μετά τη στυγερή δολοφονία της συζύγου του- και ενώ βρισκόταν ακόμη κλεισμένος μέσα στο φαρμακείο τηλεφώνησε σε δύο γιατρούς, προκειμένου να λάβει οδηγίες καθώς είχε ανεβάσει πίεση.

«Ο άνθρωπος που υποστήριξε ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής και ήθελε να αυτοκτονήσει, έκανε κάτι τέτοιο, καθώς φοβόταν για τη ζωή του» συμπλήρωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της φαρμακοποιού, επαναλαμβάνοντας ότι η δολοφονία είχε γίνει στις 5 το απόγευμα.

«Η πρώτη γιατρός δεν σήκωσε το τηλέφωνό της γιατί το είχε στο αθόρυβο, ενώ η επόμενη είχε συνομιλία μαζί του και τη ρώτησε ποια φάρμακα θα έπρεπε να πάρει μέσα από το φαρμακείο για να ρίξει την πίεσή του» πρόσθεσε ο κ. Βονικάκης.

«Σύνδρομο Γλυκών Νερών»

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος επανέλαβε ότι ο κατηγορούμενος είναι «ήρωας του κακού». «Δεν έχει καμία ενσυναίσθηση, καμία τύψη. Ακόμα και οι ενέργειες που κάνει για να δείξει ότι έχει μετανιώσει, είναι άκρως προσχηματικές και τα επιχειρήματά του είναι ηχηρή παραφωνία ενός ανθρώπου που ενδιαφέρεται μόνο για να ελαφρύνει τη θέση του» τόνισε ο Μανώλης Βονικάκης.

«Από την εικόνα που έχουμε, ο άνθρωπος αυτός από τη δικογραφία έχει καθαρό ποινικό μητρώο. Έρχεται η δική μας σειρά να καταστήσουμε γνωστό στον ανακριτή, πως πέντε γυναίκες, πέντε πρώην σύντροφοί του φερόμενου ως δράστη –μεταξύ αυτών και τη μητέρα του παιδιού που έχει αναγνωρίσει- έχουν κακοποιηθεί απο τον δράστη και μάλιστα μία εξ αυτών αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει”, πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024