Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καβάλα: Ποιος ζητά την επιμέλεια των παιδιών - «Θέατρο η απόπειρα αυτοκτονίας», γιατί κάλεσε το 100 ο συζυγοκτόνος

Καβάλα: Ποιος ζητά την επιμέλεια των παιδιών – «Θέατρο η απόπειρα αυτοκτονίας», γιατί κάλεσε το 100 ο συζυγοκτόνος

Ο δικηγόρος της οικογένειας της δολοφονημένης γυναίκας στην Καβάλα, Μανώλης Βονικάκης μίλησε στο MEGA.

Οργή και θρήνος επικρατεί στο περιβάλλον της δολοφονημένης γυναίκας στην Καβάλα, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Μανώλη Βονικάκη, ο συζυγοκτόνος έχει βγει από το νοσοκομείο αφού είναι καλά στην υγεία του.

Μιλώντας στο Live News του MEGA, ο κ. Βονικάκης είπε, ανάμεσα σε άλλα, ότι τα παιδιά είναι σε καλά χέρια, έχει αναλάβει ο θείος τους, ο αδερφός της Άιντα, Αρτούρο Παπαδόπουλος, ο οποίος ήρθε από τις ΗΠΑ.

«Από τις πρώτες ενέργειες που θα κάνουμε όταν κατακαθίσει λίγο ο κουρνιαχτός, θα είναι να ζητήσουμε την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών για να δοθούν στον παππού και στη γιαγιά ή αν είναι δυνατό στον θείο», αποκάλυψε ο δικηγόρος.

Ο θείος, μάλιστα, θέλει να πάρει στην Αμερική τα παιδιά.

Ο κ. Βονικάκης τόνισε ότι πρέπει να ειπωθεί η αλήθεια για το έγκλημα. «Πρώτη φορά σε εσάς θα το δηλώσω, ο άνθρωπος αυτός αυτοτραυματίστηκε για πρώτη φορά, όπως προκύπτει από όλα τα στοιχεία, στις 12 παρά πέντε, λίγο πριν πάρει τηλέφωνο στην ΕΛ.ΑΣ.

Ένας άνθρωπος που πάει να κόψει τις φλέβες του στις 8 η ώρα, πεθαίνει μέσα σε συγκεκριμένη ώρα. Δεν πεθαίνει από τις 8 έως τις 12 και πέντε που πήρε τηλέφωνο στην ΕΛ.ΑΣ.

Ξέρετε γιατί πήρε τηλέφωνο; Βαρούσανε την πόρτα οι γονείς, ο πατέρας και ο θείος, θα σπάγανε την πόρτα. Του έλεγαν, άνοιξε γιατί θα σπάσουμε την πόρτα. Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν έσπαγαν την πόρτα, αν άνοιγε και έβλεπαν το άψυχο σώμα της Άιντα;».

Γι’ αυτό κάλεσε την Αστυνομία, είπε ο δικηγόρος. «Για να εκμαιεύσει όλα τα ελαφρυντικά που θα ζητήσει, για ειλικρινή μεταμέλεια κ.ά.»., τόνισε ο κ. Βονικάκης.

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας της Άιντα

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Άιντα τόνισε όλα τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν από το βίντεο που έχει στη διάθεσή της η Ελληνική Αστυνομία, από τις κάμερες του φαρμακείου.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος επισήμανε για μια ακόμα φορά ότι ο δράστης είχε κάνει προμελέτη για τη δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού και εξήγησε ότι δεν μπορεί να γίνει πιστευτό ό, τι λέει ο συζυγοκτόνος σχετικά με τις προσπάθειές του να κόψει τις φλέβες του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024