Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακαλύψτε τους καινοτόμους φορητούς σταθμούς ενέργειας EcoFlow που ήρθαν για να αλλάξουν τη ζωή μας

Ανακαλύψτε τους καινοτόμους φορητούς σταθμούς ενέργειας EcoFlow που ήρθαν για να αλλάξουν τη ζωή μας

Μία νέα καινοτομία που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στην καθημερινότητά μας, μας συστήνει η Info Quest Technologies, η εταιρεία που για περισσότερα από 40 χρόνια φέρνει όλα τα νέα προϊόντα ψηφιακής τεχνολογίας στα χέρια μας.

Πρόκειται για τους φορητούς σταθμούς ενέργειας (power stations) EcoFlow, που προσφέρουν οικολογική, ηλεκτρική ενέργεια, όποτε τη χρειαζόμαστε.

Ποιος δεν έχει βρεθεί αντιμέτωπος με ένα ξαφνικό blackout, όπου όλα σταματούν; Ποιος δεν έχει συνειδητοποιήσει στο camping ή στην εκδρομή, ότι τελείωσε η μπαταρία στο smartphone του ή ότι θα αναγκαστεί να στερηθεί τον αγαπημένο του καφέ αφού δεν υπάρχει πρίζα εκεί όπου βρίσκεται για να λειτουργήσει η καφετιέρα του.

Με τους νέους  φορητούς σταθμούς ενέργειας Ecoflow, όλα αυτά είναι πλέον παρελθόν, καθώς  μπορούμε πλέον να έχουμε πρόσβαση σε φιλική προς το περιβάλλον και αξιόπιστη ενέργεια, πάντα και παντού,  χωρίς καύσιμα, τοξικά αέρια, θόρυβο και με απόλυτη ασφάλεια για χρήση ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους όπου υπάρχουν παιδιά.

Επιλέγοντας την κατάλληλη συσκευή μπορούμε να συνδέσουμε και να δώσουμε ρεύμα σε όσες ηλεκτρικές συσκευές θέλουμε και να συνεχίσουμε τις αγαπημένες μας συνήθειες όπου κι αν βρισκόμαστε: Από το σπίτι μας σε περίπτωση blackout, τις μικροσυσκευές που έχουμε μαζί στην εκδρομή, το ηλεκτρικό μας αυτοκίνητο για λίγα χιλιόμετρα μέχρι να φτάσουμε με ασφάλεια στο κοντινότερο σημείο φόρτισης ή ακόμα να υποστηρίξουμε μία ολόκληρη ηχητική εγκατάσταση σε ένα υπαίθριο party.

Η σειρά River περιλαμβάνει σταθμούς με χωρητικότητες από 210 έως 720Wh,  με ικανό αριθμό από πρίζες, ενώ είναι ιδανική λύση εκεί που έχει προτεραιότητα η φορητότητα. Μερικά μοντέλα έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης έξτρα μπαταρίας για διπλασιασμό της χωρητικότητας και μεγαλύτερη διάρκεια παροχής.

Η σειρά Delta ξεκινά από τις 882Wh και φτάνει μέχρι τις 3600Wh και είναι ιδανική για οικιακή χρήση σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, αλλά και για χρήση σε τροχόσπιτα ή σε επαγγελματικές εφαρμογές, όπως για παράδειγμα μία φωτογράφηση στο ύπαιθρο, μία εκδήλωση ή ένα dj set στο υπαίθριο πάρτυ.

Ενδεικτικά αναφέροντας, το μικρότερο μοντέλο της σειράς River είναι σε θέση να φορτίσει ένα κινητό 13 φορές, ένα laptop δύο φορές ή να κρατήσει μια λάμπα των 1000 lumens αναμμένη για 19 ώρες. Το μικρότερο μοντέλο Delta μπορεί να φορτίσει ένα smartphone πάνω από 60 φορές, ένα laptop πάνω από 10 φορές, ή ένα μικρό ψυγείο για 5 ώρες, ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς Delta μπορεί να κρατήσει μια καφετιέρα αναμμένη όσο χρειάζεται για να προετοιμαστούν 150- 170 κούπες καφέ ή ένα μικρό ψυγείο 150W  για… 20 περίπου ώρες!

Τα προϊόντα της Ecoflow φορτίζουν από το απλό δίκτυο του ηλεκτρικού ρεύματος, και χάρη στην  πατενταρισμένη Τεχνολογία X-Stream, η  φόρτισή τους από  0-80%  γίνεται σε 1 μόλις ώρα. Η Ecoflow διαθέτει επίσης και ηλιακά panels 110W– 160W, έτσι ώστε η φόρτιση των Power Stations να μπορεί να γίνει και απολύτως οικολογικά, χωρίς να μολύνεται το περιβάλλον. Αναλόγως της ισχύος τους, οι σταθμοί μπορούν να συνδεθούν και με περισσότερα του ενός ηλιακά panel, για γρηγορότερη φόρτιση, ενώ μπορούν να ελεγχθούν πλήρως από το Smartphone, μέσω του Ecoflow App.

Ανακαλύψτε τους φορητούς σταθμούς ενέργειας EcoFlow στη διεύθυνση https://www.infoquest.gr/el/ecoflow ή  επικοινωνήστε μαζί μας :ecoflow@info.quest.gr .

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024