Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 2-2: Άντεξε στο Μόναχο και πάει για μπαράζ παραμονής η Στουτγκάρδη

Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 2-2: Άντεξε στο Μόναχο και πάει για μπαράζ παραμονής η Στουτγκάρδη

Η Στουτγκάρδη πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν για την 33η αγωνιστική της Bundesliga και έτσι βρίσκεται… αγκαλιά με τη 16η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία.

«Χρυσό» βαθμό στην «Αλιάνζ Αρένα» απέσπασε η Στουτγκάρδη από την πρωταθλήτρια Μπάγερν (2-2) και, πλέον, την τελευταία αγωνιστική (34η) θα «παίξει τα ρέστα της» εντός έδρας με την Κολωνία, ελπίζοντας παράλληλα σε ήττα της Χέρτα στην έδρα της Ντόρτμουντ, έτσι ώστε οι Βερολινέζοι να οδηγηθούν στο μπαράζ παραμονής και η Στουτγκάρδη να παραμείνει στην Bundesliga.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρέθηκε στην ενδεκάδα των «Σουηβών» και στάθηκε άτυχος στο 35ο λεπτό, καθώς με το αυτογκόλ που πέτυχε έδωσε την ευκαιρία στους Βαυαρούς να ισοφαρίσουν. Παρότι η Μπάγερν πέτυχε γρήγορα και δεύτερο γκολ με τον Μίλερ, η Στουτγκάρδη έφτασε στην ισοφάριση στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η 17η Αρμίνια απέχει τρεις βαθμούς από τα μπαράζ και ελπίζει σε ένα θαύμα για να μην ακολουθήσει την Γκρόιτερ Φιρτ στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Παβάρ (72′ Τολισό), Νιαντζού (63′ Ζίλε), Ουπαμεκανό, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα (72′ Ρόκα), Γκνάμπρι (86′ Ζάμπιτσερ), Μίλερ (85′ Τσούπο-Μότινγκ), Κομάν, Λεβαντόφσκι

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Φλόριαν Μίλερ, Μαυροπάνος, Άντον, Ίτο, Φούχριχ (63′ Κουλιμπαλί), Έντο, Καραζόρ, Σόσα, Τομάς (74′ Φόρστερ), Κάλαϊτζιτς (79′ Τόμι), Μαρμούς (46′ Μανγκαλά)

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024