Φροντίδα σε μητέρες μονογονεϊκών οικογενειών από τον Δήμο Ηρακλείου
Στο Δήμο Ηρακλείου τιμούν την Ημέρα της Μητέρας και προσφέρουν σε μητέρες μονογονεϊκών οικογενειών, δωρεάν περιποίηση μαλλιών κάθε Δευτέρα από τις 9 Μάϊου ως το τέλος του μήνα.
Το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κάνει ένα μικρό δώρο στις μητέρες – δικαιούχους των προγραμμάτων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής.
Με αφορμή τη φετινή Ημέρα της Μητέρας, σε συνεργασία με κομμωτήριο (αίθριο δημαρχείου), προσφέρει δωρεάν περιποίηση μαλλιών σε όλες τις μανούλες μονογονεϊκών οικογενειών, που είναι εγγεγραμμένες ως ωφελούμενες των προγραμμάτων της Κοινωνικής Υπηρεσίας.
Η προσφορά ισχύει από τη Δευτέρα 9 Μαΐου και για όλες τις Δευτέρες του μήνα.
Όσες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να τηλεφωνούν σε εύλογο χρόνο πριν το επιθυμητό ραντεβού, στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας στο τηλ. 2132000272 (εργάσιμες ημέρες και ώρες) ώστε να αφήσουν στοιχεία επικοινωνίας και, ακολούθως, με σειρά προτεραιότητας να ειδοποιηθούν για το ραντεβού τους.
Τις υπηρεσίες τους προσφέρουν σε αυτή την πρώτη φάση του προγράμματος οι κομμωτές: Μιχάλης Πυλαρινός, Αντώνης Τσαμάκης και Μάνος Λιβάνης.
- Χριστούγεννα: Την Πέμπτη ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων
- Καιρός: Ο Ωμέγα Εμποδιστής φέρνει καιρική ηρεμία – Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Ποιος διαιτητής ορίστηκε από την UEFA για το Καϊράτ – Ολυμπιακός
- Η διπλή ζωή της «Ketamine Queen»: Τι αποκαλύπτει το BBC για την Τζασβίν Σάνγκα και τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
- Ρουμανία: Σοκαριστικό τροχαίο – Οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και «απογειώθηκε»
- Ολυμπιακός: Χωρίς εκπλήξεις στην Αστάνα – Η αποστολή για το ματς με την Καϊράτ (pic)

