Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εμα Στόουν: Πόσα χρήματα πήρε η διάσημη σταρ για την ταινία του Λάνθιμου;

Εμα Στόουν: Πόσα χρήματα πήρε η διάσημη σταρ για την ταινία του Λάνθιμου;

Η απάντηση της Εμα Στόουν θα σας εκπλήξει

Είναι λίγο μετά τις 14:00 χθες στην Αθήνα. Στην κεντρική σκηνή της αίθουσας Σταύρος Νιαρχος εμφανίζεται η διάσημη χολιγουντιανή ηθοποιός, Εμα Στόουν, απλά ντυμένη αλλά πάντα εντυπωσιακή.

Μαζί της ο Γιώργος Λάνθιμος, ο σπουδαίος και βραβευμένος αυτός Ελληνας σκηνοθέτης, ο συνθέτης και διευθυντής της Λυρικής Σκηνής, Γιώργος Κουμεντάκης και εκπρόσωποι του ιδρύματος νέον και ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η κάτοχος του βραβείου Όσκαρ, Εμα Στόουν ήρθε στην Ελλάδα για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του καλού της φίλου Γιώργου Λάνθιμου «Βληχή».


Ποσά να πήρε άραγε η Εμα Στόουν;

Από την αρχή των γυρισμάτων της ταινίας στην Τήνο τον Ιανουάριο του 2020 αλλά και τα δυο χρόνια που μεσολάβησαν (και τις πολλές αναβολές λόγω πανδημίας) το ερώτημα στα χείλη πολλών ήταν το εξής: ποσά χρήματα πήρε η Εμα Στόουν για να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, εξ ολοκλήρου γυρισμένο στην Τήνο;

Η απάντηση θα σας εντυπωσιάσει.
Όπως έγινε γνωστό στη συνέντευξη τύπου η Εμα Στόουν συμμετείχε στο εν λόγω πρότζεκτ αφιλοκερδώς! Ο λόγος είναι η στενή φιλία που τη συνδέει με τον έλληνα σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο.

Όπως φαίνεται Γιώργος Λάνθιμος και Εμα Στόουν εκτός από την συνεργασία όπου έβγαλε την «Ευνοούμενη», για την οποία η 34χρονη ηθοποιός προτάθηκε για Όσκαρ β γυναικείου Ρόλου, δένονται και μια στενή φιλία η οποία «μας βοηθάει να εξελισσόμαστε» όπως είπε ο ίδιος ο Λάνθιμος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

Άλλωστε οι δυο τους περνάνε χρόνο μαζί κι εκτός σετ όπως για παράδειγμα το βράδυ της Τετάρτης όπου βρέθηκαν μαζί στο ΣΕΦ και παρακολούθησαν την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four.

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024