Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άμπερ Χερντ για Ντεπ: Μου έσκισε τα εσώρουχα και έβαλε τα δάχτυλά του μέσα μου ψάχνοντας για κοκαΐνη

Άμπερ Χερντ για Ντεπ: Μου έσκισε τα εσώρουχα και έβαλε τα δάχτυλά του μέσα μου ψάχνοντας για κοκαΐνη

Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ και τα όσα βίωσε στα χέρια του έκανε η Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο της Βιρτζίνια, όπου εκδικάζεται η μήνυση που άσκησε ο 58χρονος σταρ στην πρώην του για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σοκάρουν οι ισχυρισμοί της 36χρονης Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο της Βιρτζίνια, για όσα ισχυρίζεται ότι υπέστη στα χέρια του Τζόνι Ντεπ.

H Χερντ μίλησε αρχικά για τη γνωριμία της με τον σταρ του Χόλιγουντ. Περιέγραψε τον Ντεπ που γνωρισε στα γυρίσματα της ταινίας Rum Diary και στο ξεκίνημα της σχέσης τους ως έναν άνδρα γλυκό και γενναιόδωρο, που την κέρδισε και την έκανε να τον ερωτευτεί παράφορα.

Απαντώντας στις ερωτήσεις της δικηγόρου της, η Άμπερ Χερντ άρχισε σιγά σιγά να περιγράφει στο δικαστήριο σύμφωνα με την Daily Mail την κακοποίηση με θύμα την ίδια και δράστη τον 58χρονο, ο οποίος δεν μπορούσε να θέσει υπό έλεγχο τις εξαρτήσεις του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Το πρώτο χαστούκι και το σοκαριστικό περιστατικό

Ξεκινώντας από το πρώτο χαστούκι που της έδωσε ο Ντεπ, μόνο και μόνο επειδή εκείνη γέλασε με ένα τατουάζ που είχε κάνει στο μπράτσο του για την πρώην του, Γουινόνα Ράιντερ, η Χερντ μίλησε για την αρνητική επίδραση που είχαν στη συμπεριφορά του συντρόφου της οι ουσίες που κατανάλωνε, με αποτέλεσμα να να γίνεται κατά διαστήματα εξαιρετικά βίαιος, παράλογος και ζηλιάρης.

Ανάμεσα στα σοκαριστικά περιστατικά που περιέγραψε ήταν και ένας άγριος καυγάς τους τον Μάιο του 2013, όταν εκείνη και ο Ντεπ είχαν πάει διακοπές στην Καλιφόρνια με το τροχόσπιτό τους. Ένα βράδυ, καθώς κάθονταν γύρω από τη φωτιά, μια γυναίκα στην παρέα τους ακούμπηε το κεφάλι της στον ώμο της Χερντ, έχοντας πάρει «μανιτάρια». Η χειρονομία αυτή έκανε έξαλλο τον Ντεπ που θεώρησε ότι η εν λόγω γυναίκα «την έπεφτε» στη Χερντ.

Αντέδρασε με εκνευρισμό, και η παρέα πίστευε αρχικά ότι αστειευόταν, ωστόσο η Χερντ είχε καταλάβει ότι επρόκειτο να ξεσπάσει θύελλα. Ο Ντεπ άρχισε να φωνάζει στη γυναίκα που καθόταν δίπλα στη γυναίκα του επειδή «την άγγιξε», ενώ κάποια στιγμή άρπαξε τον καρπό της και τον έστριψε, ρωτώντας την «αν ξέρει πόση πίεση χρειάζεται για να σπάσει ένας ανθρώπινος καρπός». Εκείνη έβαλε τα κλάματα, και τότε η Χερντ προσπάθησε να καλμάρει τον Ντεπ και να γυρίσουν στο τροχόσπιτο…

Όταν οι δυο τους γύρισαν εκεί όμως, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα: «Θυμάμαι ότι με κατηγορούσε ότι έλεγα ψέματα και προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Στη συνέχεια ξέσπασε την οργή του στο τροχόσπιτο και άρχισε να σπάσει πράγματα. Ούρλιαζε. Όταν πήγα στον χώρο της κρεβατοκάμαρας, με ακολούθησε. Έψαχνε κάτι. Μετά μπήκα στο μπάνιο και καθώς έβγαινα τον ακούω να με ρωτάει «πού είναι και πόσο καιρό το έκρυβα». Του είπα ότι δεν καταλάβαινα τι εννοεί».

«Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ, πες μου την αλήθεια, πού το κρύβεις;» συνέχισε να τη ρωτάει ο Ντεπ, σύμφωνα με την περιγραφή της.

Ταραγμένη, η Χερντ μοιράστηκε με το δικαστήριο τι ακολούθησε: «Άρχισε να με ψάχνει. Έσκισε το φόρεμά μου, έπιανε τους μηρούς μου, έσκισε το εσώρουχό μου και μετά έβαλε τα δάχτυλά του μέσα μου για να με ψάξει. Είπε ότι έψαχνε την κοκαΐνη του. Εγώ απλώς στεκόμουν εκεί, χωρίς να ξέρω τι να κάνω. Έστριψε τα δάχτυλά του μέσα μου. Δεν του είπα σταμάτα ούτε τίποτε άλλο».

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η 36χρονη, ο μήνας Μάρτιος του 2013 ήταν εφιαλτικός για το ζευγάρι. «Ήταν σαν ένας μεγάλος καυγάς με μικρά διαλείμματα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χερντ, εξηγώντας ότι το μόνο που την κρατούσε κοντά του ήταν η ελπίδα ότι, όταν έπιανε πάτο, θα αποφάσιζε επιτέλους να κόψει τα ναρκωτικά, ώστε η σχέση τους να ξαναγίνει όπως ήταν.

Σε μια προσπάθειά της να τον ηρεμήσει εκείνο το διάστημα, η Χερντ ανέφερε πώς είχε τηλεφωνήσει στην αδελφή του Κρίστι, για να τον πάρουν να βγουν όλοι μαζί έξω. Ενώ όμως βρίσκονταν όλοι στο αυτοκίνητο, ο Ντεπ άρχισε ξαφνικά να ουρλιάζει βγάζοντας το κεφάλι του από το ανοιχτό παράθυρο. Στη συνέχεια άρπαξε το σκυλάκι του, τον Μπου, και τον κράτησε έξω από το παράθυρο, με το αυτοκίνητο εν κινήσει, ενώ όλοι τον κοιτούσαν παγωμένοι χωρίς όμως να κάνει κανείς τίποτα. Λίγη ώρα μετά, και αφού βεβαιώθηκε ότι δεν θα του έπεφτε ο σκύλος, η Χερντ κατάφερε να πάρει το ζωάκι από τα χέρια του και να το βάλει στο πίσω κάθισμα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024