Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καταγγελία 26χρονης: Βγήκε για ποτό με συνάδελφό της και αυτός την παρέσυρε σε ξενοδοχείο και τη βίασε

Καταγγελία 26χρονης: Βγήκε για ποτό με συνάδελφό της και αυτός την παρέσυρε σε ξενοδοχείο και τη βίασε

Αφού ήπιαν 4-5 ούζα, όπως είπε η 26χρονη στους αστυνομικούς, στη συνέχεια ο μεσήλικας συνάδελφος πρότεινε βόλτα και συνέχεια στη διασκέδαση σε μπαρ στο Περιστέρι όπου οι δύο τους ήπιαν άλλα 4-5 ποτά.

Σε μια σοβαρή καταγγελία στο Τμήμα Αμπελοκήπων κατά συναδέλφου της ότι τη μέθυσε, την παρέσυρε σε ξενοδοχείο και τη βίασε προχώρησε μια 26χρονη.

Σύμφωνα με την 26χρονη, η ίδια δέχθηκε την πρόσκληση συναδέλφου της που την κάλεσε σε κατάστημα στου Ψυρρή για να την κεράσει για τα γενέθλιά του και κατάληξε να βρεθεί γυμνή και βιασμένη σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με τον δράστη να κοιμάται γυμνός δίπλα της.

Όπως κατήγγειλε η 26χρονη, όλα έγιναν το βράδυ της 30ης Απριλίου. Αφού ήπιαν 4-5 ούζα, όπως είπε η 26χρονη στους αστυνομικούς, στη συνέχεια ο μεσήλικας συνάδελφος πρότεινε βόλτα και συνέχεια στη διασκέδαση σε μπαρ στο Περιστέρι όπου οι δύο τους ήπιαν άλλα 4-5 ποτά.

Το μοιραίο λάθος για την 26χρονη ήταν όταν δέχθηκε την προσφορά του συναδέλφου της να την πάει με το μηχανάκι του στο σπίτι της. Όπως είπε στους αστυνομικούς η νεαρή κοπέλα όταν ξύπνησε μετά από μερικές ώρες ήταν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Με φρίκη η 26χρονη είδε ότι δίπλα της ήταν γυμνός και κοιμόταν ο μεσήλικας συνάδελφός της. Με όση δύναμη είχε η κοπέλα κατέφυγε, τελικά, στο Τμήμα Αμπελοκήπων όπου υπέβαλε την καταγγελία με την υπόθεση πλέον να έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024