ΑΕΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τάνκοβιτς
Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ.
Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, επανεντάχθηκε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ και τέθηκε στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.
Από εκεί και πέρα, οι Ντάρκο Γέβτιτς και Σέρχιο Αραούχο έκαναν θεραπεία, ενώ ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και ο Κώστας Γαλανόπουλος γυμνάστηκε ατομικά.
Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:
«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Οι Ντάρκο Γέβτιτς και Σέρχιο Αραούχο έκαναν θεραπεία. Ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος γυμνάστηκε ατομικά.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11:30».
- Ολυμπιακός: Ο Θρύλος της Ευρώπης έγινε 101 ετών – 341 τίτλοι για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο
- Ολυμπιακός: Έφηβος ετών… 101 (pics)
- Η Αυστραλία δέχθηκε να χορηγήσει βίζες σε πέντε μέλη της εθνικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν
- Πρόωρος… τελικός στους «8» του FΑ Cup Αγγλίας μετά την κλήρωση: Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ
- Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η Ρωσία άκουσε τον ύμνο ξανά σε διοργάνωση της ΔΟΕ μετά από μια δεκαετία
- A BOLA: «Ελ Κααμπί, Παυλίδης και Τζόλης στους 30 παίκτες με τις περισσότερες τελικές στο Champions League»
- Ο Μαξ Ντόουμαν είναι το next big thing στο πλάνο του Αρτέτα
- Ισοπαλία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του χάντμπολ προς όφελος του Ολυμπιακού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/fausto-garcia-menendez-6p_jg_Ayldo-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442