Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μιμή Ντενίση: «Μου λείπει φοβερά η μητέρα μου - Δεν μου έχει φύγει ο πόνος και η απώλειά της»

Μιμή Ντενίση: «Μου λείπει φοβερά η μητέρα μου – Δεν μου έχει φύγει ο πόνος και η απώλειά της»

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε στην «Ελένη» η γνωστή ηθοποιός

Η λατρεμένη ηθοποιός, Μιμή Ντενίση, ήταν σήμερα (4/5) καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για το πάθος και την ένταση με τα οποία αντιμετωπίζει τα πάντα στη ζωή της.

Επίσης, αναφέρθηκε στην ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» αλλά και στην εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία.

«Όταν μου λένε “κάνε αυτή τη δουλειά για μένα”, τότε το πάω μέχρι τέλους. Δεν μπορώ να αφήνω τα πράγματα στη μέση, ακόμα και αν την εγκαταλείψουν όλοι, εγώ θα την πάω μέχρι τέλους», είπε αρχικά.

«Είχα μια ψευδαίσθηση, ότι επειδή ξεκίνησα πολύ μικρή και επειδή η επιτυχία ήρθε αμέσως, νόμιζα ότι όσο προχωράνε τα χρόνια, αυτό γίνεται πιο εύκολο. Όμως, όσο προχωράνε τα χρόνια γίνεται όλο και πιο δύσκολο, γιατί έχεις πιο πολλές αμφισβητήσεις για το έργο σου», τόνισε για την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Είναι ένας διαρκής αγώνας, απλώς μεγαλώνοντας τα βλέπουμε όλα λίγο πιο ήρεμα», συμπλήρωσε η ίδια.

Μιλώντας για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» σημείωσε ότι οι Τούρκοι την είδαν θετικά.

«Για μένα, για να πιάσεις το θέμα της Σμύρνης δεν μπορείς να πας κατευθείαν στην καταστροφή. Δεν θα πονέσεις τους ήρωες αν δεις μόνο την καταστροφή. Αν δεις τη ζωή τους όμως και το δεις να διαλύεται, τότε θα πονέσεις τους ήρωες», υπογράμμισε.

Για τις φιλίες μεταξύ γυναικών, ανέφερε ότι η ίδια γίνεται φίλη με τις γυναίκες. «Και εκείνες πιστεύω», τόνισε.

«Μια γυναίκα για να γίνει αληθινή φίλη με κάποια άλλη, θα πρέπει να έχει τη δικιά της προσωπικότητα, τη δικιά της σιγουριά. Να μην έχει να ζηλέψει, κάτι να πάρει», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας: «Άλλωστε εμένα μου αρέσει να δίνω. Όταν αγαπώ μια γυναίκα, πρέπει να τη θαυμάζω».

Στη συνέχεια, η Μιμή Ντενίση μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τα γενέθλιά της, που είναι σε λίγες ημέρες. «Τα φετινά μου γενέθλια θα είναι λίγο περίεργα. Γιατί θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα είναι μαζί μου ούτε η κόρη μου, ούτε η αδελφή μου, ούτε ο ανιψιός μου. Θα πρέπει να είμαι στο Παρίσι και δεν θα είναι μαζί μου».

«Έχω κάνει πολύ ωραία γενέθλια στη ζωή μου. Τα πιο συγκινητικά γενέθλια -που δεν το ήξερα τότε- ήταν τα τελευταία της μαμάς μου πριν από δύο χρόνια. Κάθε στιγμή πρέπει να την ζούμε με πάρα πολύ ένταση. Πρέπει να χαιρόμαστε κάθε στιγμή. Είχα επιβάλει στον εαυτό μου ότι δεν πρέπει να έχεις τύψεις όταν φύγει η μητέρα σου, πρέπει να το δεχτείς. Ξέρεις πόσο πιο ωραία αισθάνομαι -που μου λείπει φοβερά η μητέρα μου και δεν μου έχει φύγει ο πόνος καθόλου και η απώλειά της, γιατί ήταν μεγάλο στήριγμα για μένα- όμως αισθάνομαι καλά ότι ήμουν πάντα πλάι της. Θα είχα φοβερές τύψεις», είπε συγκινημένη.

«Δεν έχω τον έλεγχο, έχω τη σκέψη όμως» υποστήριξε η δημοφιλής ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως «θα πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας να δίνουμε χρόνο στους ανθρώπους».

Όσο για τον πόλεμο στην Ουκρανία, δήλωσε: «Οι Ουκρανοί μου θύμισαν τους Έλληνες. Εμείς οι Έλληνες θα είχαμε παραδοθεί ποτέ; Όχι Ακόμα κι όταν ήρθαν τα μεγαθήρια στην Ελλάδα. Αυτό το θαυμάζω στους Ουκρανούς. Συν ότι η Ευρώπη θα πλημμυρίσει πάλι από πρόσφυγες και θα καταλάβουν λίγο την Ελλάδα, γιατί όταν δεχόμασταν πρόσφυγες, μας έβριζαν που δεν δεχόμασταν άλλους».

Δείτε τη συνέντευξή της

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024