Αργύρης Αγγέλου: «Με το που ανοίγει την πόρτα ο Γιώργος Καπουτζίδης έπεσα κάτω»
«Είχα 40 πυρετό, αδυναμία και σχεδόν δεν μπορούσα να περπατήσω», εξομολογείται ο ηθοποιός
Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αργύρης Αγγέλου.
Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο της ζωής του.
Όπως εξομολογήθηκε, έπαθε υπερκόπωση, με συνέπεια να λιποθυμήσει στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη.
«Αναγκάστηκα κάποια στιγμή να με φροντίσω, δεν το έκανα συνειδητά. Δηλαδή αφού μάλλον δεν το αντιλήφθηκα μόνος μου, ήρθαν τα πράγματα έτσι που μου έδωσαν να καταλάβω ότι πρέπει να με φροντίσω. Πρέπει να ήταν το 2011 και σήμερα μοιάζει σαν μια γλυκιά ανάμνηση κάπου στο παρελθόν», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Δούλευα πάρα πολύ. Το φαγητό τότε δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση γιατί δεν προλάβαινα. Όλα αυτά μαζί συν την πίεση και το άγχος, ο οργανισμός ήρθε κάποια στιγμή και έπαθε υπερκόπωση. Κάποια στιγμή, χωρίς να το καταλάβω, χάθηκε η μπάλα. Έφτασα 54 κιλά. και μια μέρα στο θέατρο, έτσι απλά, έπεσα κάτω».
«Είχα 40 πυρετό, αδυναμία και σχεδόν δεν μπορούσα να περπατήσω. Δεν θυμάμαι πως με φώτισε ο Θεός… Με πήρε ο Γιώργος Καπουτζίδης τηλέφωνο και μου είπε να περάσω από το σπίτι του, γιατί είχε πέσει σύρμα πως κάτι δεν πάει καλά. Ούτε θυμάμαι πως οδήγησα να πάω και με το που ανοίγει την πόρτα πέφτω κάτω», συμπλήρωσε ο ίδιος.
Δείτε τη συνέντευξή του παρακάτω
- Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]
- Στράτος Φαναράς: Δεν υπάρχουν κρυφές δημοσκοπήσεις, υπάρχουν δημοσκοπήσεις που δεν δημοσιεύονται
- «Κοινωνία Ώρα MEGA»: Σταθερό ραντεβού με την ενημέρωση και το καλοκαίρι
- Διευκόλυνση πρόσβασης σε παραλίες για ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες από τον Δήμο Παγγαίου
- Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin το 2010
- ΕΛΑΣ: Ο Αδωνισμός, είναι η πολιτική φιλοσοφία Μητσοτάκη και το τελευταίο καταφύγιό του
- Ποιος είναι ο φορ που θέλει η Λιόν για τη θέση του Γιάρεμτσουκ (vid)
- Παναγιώτης Νέστορας: «Το μόνο που έχω να ρωτήσω είναι γιατί τόσο μίσος, ποιοι είναι πίσω από τους εκτελεστές»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)



























![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442