Αιδηψός: Συγγνώμη ζητά ο άνδρας που δημοσίευσε το βίντεο, μετά τις ύβρεις και τις χυδαίες εκφράσεις
Είναι πρωτόγνωρο για μένα, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα, ανέφερε ο ίδιος.
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το τελευταίο 24ωρο το βίντεο με την κακοποίηση μίας γάτας σε ταβέρνα στην Αιδηψό, όπου ένας άνδρας, αφού δελέασε το αδέσποτο με ένα ψάρι, στη συνέχεια το κλώτσησε στη θάλασσα.
Ο Μανώλης Καραμανώλης, ο οποίος ανήρτησε το βίντεο με την κακοποίηση της γάτας και στη συνέχεια ανέβασε δεύτερο βίντεο με ύβρεις, πλέον έχει μία εντελώς διαφορετική στάση για το συμβάν.
Συγκεκριμένα, ο ίδιος βγήκε στο «Πρωινό» του Ant1 προκειμένου να δικαιολογηθεί και να απολογηθεί για όλα όσα έγιναν.
«Επειδή ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος να σας πω δυο πράγματα. Θέλω να ζητήσω μία συγγνώμη για το βίντεο που ανήρτησα. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση να φάω τέτοιο bullying και ένιωσα… Είναι πρωτόγνωρο για μένα, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα. Δεν εμπλέκεται κανένας από αυτούς που κατηγορούν σε βίντεο και φωτογραφίες, ο κατηγορούμενος είναι ήδη στις Αρχές, θα δώσει η δικαιοσύνη δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω, δεν έχουμε κάνει κάτι» είπε ο Μανώλης Καραμανώλης.
«Δεν διέπραξα εγώ αυτή την πράξη, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για το βίντεο. Ήμουν και δεν ήμουν στη συγκεκριμένη παρέα. Το γατάκι χαίρει άκρας υγείας» συνέχισε ο 30χρονος, ο οποίος αρνήθηκε ότι ο σκύλος που είχε βαφτεί με πράσινο χρώμα στο παρελθόν δεν είναι δικός του.
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σπίτι στην Άνω Τούμπα – Σώθηκε ένας ηλικιωμένος
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος οδηγούσε κλεμμένη μηχανή με 170χλμ/ώρα
- Κυψέλη: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τις ρωγμές σε σπίτια – «Δεν ξέρουμε αν υπάρχει στατική επάρκεια ή όχι»
- Έκθεση – καμπανάκι για το ελαιόλαδο: Απώλειες και αβεβαιότητα
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Προστατευόμενο είδος ο Έλληνας τουρίστας – Μόνο το 10% των διανυκτερεύσεων από ημεδαπούς
- «Η Νταϊάνα θα ήταν συντετριμμένη»: Αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα σε Γουίλιαμ και Χάρι – «Τέσσερα χρόνια ξένοι»
- Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 5.000 οι νεκροί των σεισμών του Ιουνίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442