Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αιδηψός: Πως εντόπισαν οι αρχές τον «νταή» που κλώτσησε το γατάκι

Αιδηψός: Πως εντόπισαν οι αρχές τον «νταή» που κλώτσησε το γατάκι

«Παίζαμε με τις γάτες, όπως παίζουν όλοι»

Σεσημασμένος για υπόθεση ναρκωτικών, φέρεται να είναι, ο 30χρονος Αλβανός που συνελήφθη γιατί κλώτσησε και πέταξε στη θάλασσα το γατάκι στην Αιδηψό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο «νταής» της Αιδηψού ταυτοποιήθηκε από το τατουάζ που έχει στο πόδι του και το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο που είχε ανεβάσει η παρέα του και στο οποίο αποτυπωνόταν η εξοργιστική αυτή πράξη τους.

Ήδη, ο 30χρονος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Αιδηψού, όπου και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, είχαν πάει με την παρέα του στη συγκεκριμένη ταβέρνα και «παίζαμε με τις γάτες, όπως παίζουν όλοι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν είναι βέβαιο αν ο συλληφθέντας είναι το άτομο, το οποίο νωρίτερα είχε ανεβάσει βίντεο στα social media και με ύβρεις δικαιολογούσε τις πράξεις της παρέας του.

Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου

«Πριν από λίγο συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία ένα άτομο που κλώτσησε και πέταξε στην θάλασσα ένα γατάκι» αναφέρει στην ανάρτησή του.

«Η βία απέναντι και στα ζώα είναι απαράδεκτη. Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει έναν αυστηρό νόμο για την προστασία των ζώων από την κακοποίηση ο οποίος εφαρμόζεται πλέον, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό είναι θέμα ανθρωπιάς και πολιτισμού. Θλίβομαι βαθιά για όσους κακομεταχειρίζονται τα ζώα και για όσους το ανέχονται. Συγχαίρω από καρδιάς όσους ανέδειξαν το θέμα. Ο λόγος τώρα ανήκει στην ελληνική δικαιοσύνη» συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

Το εξοργιστικό βίντεο

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024