Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκαναν ανακαίνιση στο μπάνιο τους και βρήκαν... καλοδιατηρημένες πατάτες 60 ετών

Εκαναν ανακαίνιση στο μπάνιο τους και βρήκαν… καλοδιατηρημένες πατάτες 60 ετών

«Δεν πρόκειται για κάποια σκοτεινή υπόθεση, απλώς για μερικές κρύες πατάτες» δήλωσε η Γκρέις στο NBC

Ο Ρομπ και η Γκρέις Τζόουνς ανακαίνιζαν το σπίτι τους τον περασμένο μήνα, όταν βρήκαν μια πετσέτα στον τοίχο του μπάνιου τους. Φοβήθηκαν για το χειρότερο, σκεπτόμενοι αμέσως ότι μόλις είχαν ξεθάψει ένα… πτώμα.

«Είπαμε και οι δύο: ‘Θεέ μου, θα φέρουμε στο φως μια ανεξιχνίαστη υπόθεση’» δήλωσε η Γκρέις στο NBC News. «Απομάκρυνα τα παιδιά μου σε περίπτωση που υπήρχε κάποιο φρικιαστικό θέαμα».

Προς τεράστια ανακούφισή τους, δεν ήταν πτώμα.

Η ανακάλυψή τους αποδείχθηκε ότι ήταν μια… παραγγελία McDonald’s που άντεξε στο χρόνο (!) – μια μισοφαγωμένη μερίδα τηγανιτές πατάτες μαζί με δύο περιτυλίγματα από μπιφτέκια που χρονολογούνται από… τα τέλη της δεκαετίας του 1950 ή τις αρχές της δεκαετίας του 1960, γεγονός που υποδηλώνει ότι το φαγητό έμεινε εκεί για δεκαετίες.

«Δεν πρόκειται για κάποια σκοτεινή υπόθεση, απλώς για μερικές κρύες πατάτες» δήλωσε η Γκρέις στο NBC. «Ήταν πολύ καλά διατηρημένες».

«Είδαμε τις πατάτες και είπαμε: ‘Αυτό είναι εξωπραγματικό. Πώς στην ευχή βρίσκονται αυτές οι πατάτες ακόμα σε αυτή τη σακούλα και πώς διατηρούνται τόσο καλά;’» διερωτήθηκαν οι δύο τους..

Προς το παρόν, το ζευγάρι κρατάει τον «θησαυρό» δεκαετιών που βρήκε, ωστόσο εκφράζει την πρόθεσή του να τον πουλήσει. «Θα χαιρόμασταν να το πουλήσουμε. Σε διαφορετική περίπτωση, θα το κρατήσουμε ως ένα ωραίο κομμάτι της ιστορίας» δήλωσε η Γκρέις.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024