Μετά την ασύλληπτη ματσάρα ανάμεσα σε Τίμπεργουλβς και Γκρίζλις, όπου το Μέμφις πανηγύρισε τη νίκη και την πρόκριση, διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια των ημιτελικών σε ανατολική και δυτική περιφέρεια.
Όσον αφορά την Ανατολή, οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς, με τους «Κέλτες» να έχουν το πλεονέκτημα έδρας, ενώ οι Χιτ θα «κονταροχτυπηθούν» με τους Σίξερς.
Από ‘κει και πέρα, στη Δύση, οι Σανς θα τεθούν αντιμέτωποι με το Ντάλας έχοντας το πλεονέκτημα έδρας, ενώ οι Γκρίζλις θα κοντραριστούν με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς του Στεφ Κάρι.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.