Χειραψία Αγγελόπουλων με Ντουράντ στο ημίχρονο του Μονακό – Ολυμπιακός
Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είχαν χειραψία με τον Κέβιν Ντουράντ που βρίσκεται στο γήπεδο για να δει το ματς.
Μπορεί Μονακό και Ολυμπιακός να παλεύουν για μία θέση στο Final 4 της Euroleague, ωστόσο στο Game 4 της σειράς τα φώτα είναι στραμμένα πάνω στον Κέβιν Ντουράντ.
Ο σούπερ σταρ του NBA βρίσκεται στο Πριγκιπάτο και παρακολουθεί το παιχνίδι ως καλεσμένος του Μάικ Τζέιμς πανηγυρίζοντας μάλιστα με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα καλάθια του πρώην άσου του Παναθηναϊκού.
Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου μάλιστα, ο Ντουράντ είχε χειραψία με τους αδερφούς Αγγελόπουλος που για ακόμη ένα ματς βρίσκονται στο πλευρό του Ολυμπιακού.
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- «Στη λίστα για τον πάγκο του Άρη ο Λάκοβιτς» (pic)
- Τα… μαθηματικά της τελευταίας αγωνιστικής στη Euroleague – Όλα τα σενάρια και οι πιθανοί συνδυασμοί για εξάδα και play in (pics)
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Μπενίτεθ οι Κοντούρης και Τουμπά ενόψει Ολυμπιακού
- Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Εφές
- Έρχεται το πρώτο Σούπερ Καπ στη Euroleague – Το φορμάτ και οι πρώτες ομάδες που θα συμμετάσχουν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442