Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλίκη Κατσαβού: Γυρίζει τον χρόνο πίσω και θυμάται την πρώτη γνωριμία με τον Κώστα Βουτσά

Αλίκη Κατσαβού: Γυρίζει τον χρόνο πίσω και θυμάται την πρώτη γνωριμία με τον Κώστα Βουτσά

Η ηθοποιός περιγράφει στο περιοδικό ΟΚ! πώς γνωρίστηκε με τον αείμνηστο πρωταγωνιστή.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησαν στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» η τελευταία σύζυγός του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, και η μεγάλη του κόρη, Σάντρα.

Σε αυτή η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρώτη της γνωριμία με τον σπουδαίο πρωταγωνιστή του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και τόνισε ότι αυτή δεν ήταν στην παράσταση «Ένα παιδί μετράει τα άστρα» οπότε και έγιναν ζευγάρι, αλλά τη δεκαετία του ’90.

Πότε γνωρίζεστε για πρώτη φορά;

Αλίκη: Είχε προηγηθεί ένα τυπικό «χαίρω πολύ» τη δεκαετία του ’90. Τότε ο Κώστας είχε τη δική του εταιρεία παραγωγής και έκανε τις Ιστορίες χωρίς δάκρυα στον ΑΝΤ1. Με είχαν φωνάξει να παίξω σε ένα επεισόδιο, του άρεσα του Κώστα ως φιγούρα και με κράτησε για άλλα τρία. Τα γραφεία της εταιρείας ήταν στη Γραβιάς και θυμάμαι τη Σάντρα να έρχεται πάνω σε ένα μηχανάκι.

Σάντρα: Εργαζόμουν τότε στην εταιρεία του. Είχα ξεκινήσει από βοηθός φροντιστή γιατί είχε τη σωστή νοοτροπία ο Βουτσάς, ότι δεν μπορείς να γίνεις αμέσως διευθυντής απλώς και μόνο επειδή ο πατέρας σου έχει την εταιρεία. Πώς είναι δυνατόν να ξέρεις 20 χρόνων να διαχειριστείς όλα τα καθήκοντα μιας δουλειάς; Και πρέπει να πω ότι πέρασα δύσκολα μαζί του επαγγελματικά. Ήταν σκληρός εργοδότης – και καλά έκανε.

Αλίκη: Τις ωραιότερες αφηγήσεις για τον Βουτσά ως παραγωγό τις έχει κάνει ο Βασίλης Ζωνόρος (σ.σ. ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου), που είχε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές μαζί του. Έλεγε λοιπόν πως «όταν έκλεινες συμφωνία με τον Βουτσά, σε πάταγε κάτω στα μεροκάματα. Μας έκλεινε με όσο πιο χαμηλούς μισθούς μπορούσε και μετά άρχιζε τα δώρα “πάρε ένα μπουφάν”, “πάρε ένα τραπέζι” κ.ο.κ. “Μα, Κώστα, θα προτιμούσα να μου είχες δώσει κάποια χρήματα παραπάνω” του παραπονιόμουν».

Σάντρα: Ωστόσο, όσα χρόνια ήταν θιασάρχης και επιχειρηματίας –ως επί το πλείστον στο Θέατρο Γκλόρια– πρώτα πλήρωνε τους πάντες, από την ταξιθέτρια, τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς μέχρι τους προμηθευτές του μπαρ, και ό,τι έμενε το έβαζε στην τσέπη του.

Αλίκη: Να φανταστείς ότι οι δοσάδες ήξεραν ότι ο Κώστας πληρώνει δύο φορές τον μήνα και την έστηναν έξω από το θέατρο για να μπορέσουν να πάρουν από τους ηθοποιούς τα χρήματά τους.

Αλίκη, τι θυμάσαι από εκείνη την πρώτη γνωριμία αρχές του ’90 με τον Κώστα Βουτσά; 

Ήμουν μικρό κορίτσι τότε, τον κοιτούσα με δέος και του μιλούσα στον πληθυντικό. Θυμάμαι ότι με είχε προειδοποιήσει η μαμά μου: «Πρόσεχε εκεί που θα πας, γιατί λένε ότι είναι πολύ γυναικάς». Και εγώ πρόσεχα αλλά δεν είδα κάτι τέτοιο. Ήταν πολύ κύριος απέναντί μου.

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024