Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καλλιθέα: Τρόμος για 30χρονη νοσηλεύτρια που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ληστές στο σπίτι της

Καλλιθέα: Τρόμος για 30χρονη νοσηλεύτρια που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ληστές στο σπίτι της

Συγκλονίζουν τα όσα περιέγραψε

Τις στιγμές φρίκης και τρόμου που έζησε 30χρονη νοσηλεύτρια στην Καλλιθέα όταν ήρθε αντιμέτωπη με ληστές μέσα στο σπίτι της, περιέγραψε η ίδια μιλώντας στο MEGA.

Τα σημάδια στα χέρια της από την επίθεση που δέχτηκε, είναι εμφανή. Η περιγραφή της καθηλώνει.

Όλα όσα διαδραματιζόντουσαν, με τους ληστές να επιτίθενται στη 30χρονη γυναίκα, τα άκουγε ζωντανά, από την ανοιχτή γραμμή του τηλεφώνου, έντρομος, ο σύζυγός της.

Στο σπίτι, ανοιχτά συρτάρια, ντουλάπια, πεταμένα πράγματα και ρούχα κάτω. Οι ληστές έψαξαν τα πάντα. Δεν άφησαν σημείο του σπιτιού, ακόμα και τα ντουλάπια της κουζίνας. Βρήκαν κάποια κοσμήματα και πήραν φεύγοντας και λίγα χρήματα που είχε η 30χρονη στη τσάντα της.

Δήθεν τεχνικοί της ΔΕΗ

Εννέα παρά τέταρτο το πρωί, κάποιοι, προσποιούμενοι τους τεχνικούς της ΔΕΗ της χτύπησαν το κουδούνι, όμως, η νοσηλεύτρια δεν τους άνοιξε. Ένα 20λεπτο μετά, η 30χρονη πήγε στο σούπερ μάρκετ και μισή ώρα αργότερα, όταν επέστρεψε, αιφνιδιάστηκε από τους ληστές.

Το ίδιο είχε συμβεί και την προηγούμενη ημέρα. Κάποιοι είχαν χτυπήσει και πάλι το κουδούνι λέγοντας ότι είναι τεχνικοί της ΔΕΗ, χωρίς και πάλι η 30χρονη να τους ανοίξει.

Ο σύζυγος της 30χρονης γυναίκας, το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να ενημερώσει αμέσως την αστυνομία. Το σοκ για την 30χρονη είναι μεγάλο. Πριν λίγους μήνες, είχε πέσει ξανά θύμα ληστείας επιστρέφοντας από τη δουλειά της. Είναι αδύνατο να παραμείνει στο ίδιο σπίτι μόνη της ξανά.

Στο πλευρό της 30χρονης νοσηλεύτριας βρίσκονται τα αγαπημένα της πρόσωπα που προσπαθούν να την βοηθήσουν να ξεπεράσει τον εφιάλτη που έζησε. Η ίδια εκτιμά πως ενδέχεται ο ληστής να ήθελε να τη σκοτώσει, ή απλώς να τη σύρει από τον διάδρομο στο σπίτι μέσα, ώστε να μην αντιληφθεί κάποιος από τους ενοίκους το τι γινόταν.

Πώς περιγράφει τις τρομακτικές στιγμές που έζησε η 30χρονη

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Έφυγα από το διαμέρισμά μου στις 09.05 και επέστρεψα γύρω στις 09.30. Διαπίστωσα ότι η πόρτα του σπιτιού ήταν ανοιχτή, αλλά νόμιζα ότι ήταν από τον αέρα. Τηλεφώνησα στο σύζυγό μου και μπήκα μέσα. Ο ληστής ήταν μέσα, με άρπαξε από την τσάντα και με χτύπησε δυνατά στο κεφάλι με ένα τηγάνι από την κουζίνα. Συνήλθα μετά από μισή ώρα και στο σπίτι ήταν η αστυνομία. Το μόνο που είδα ήταν ότι ήταν ένας άντρας πιο ψηλός από εμένα, φορούσε σκούρα ρούχα και είχε καλυμμένο το πρόσωπό του», ανέφερε η κ. Κωνσταντίνου μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA.

«Μου είχαν χτυπήσει μισή ώρα πριν το συμβάν το κουδούνι και μου είχαν πει ότι ήταν από τη ΔΕΗ. Δεν άνοιξα, είχε γίνει το ίδιο και την προηγούμενη εβδομάδα. Μου πήρε κοσμήματα, και κάποια χρήματα από την τσάντα μου. Ξύπνησα με μία ζώνη στο λαιμό μου και το παντελόνι μου σκισμένο. Πρέπει να σκίστηκε όταν προσπαθούσε να με μεταφέρει. Ο σύζυγός μου είναι σε σοκ γιατί άκουγε τα πάντα από το τηλέφωνο», πρόσθεσε η ίδια.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024