Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλλιθέα: Τρόμος για 30χρονη νοσηλεύτρια που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ληστές στο σπίτι της

Καλλιθέα: Τρόμος για 30χρονη νοσηλεύτρια που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ληστές στο σπίτι της

Ο σύζυγος της 30χρονης άκουγε από το τηλέφωνο όλα όσα συνέβαιναν δίχως να μπορεί να αντιδράσει.

Οι εικόνες που εξασφάλισε αποκλειστικά το LIVE NEWS, μέσα από αυτό το διαμέρισμα στην Καλλιθέα, σοκάρουν. Οι ληστές ήταν ήδη μέσα, όταν η 30χρονη νοσηλεύτρια Στέλλα Κωνσταντίνου επέστρεψε στο σπίτι της και βρήκε την πόρτα μισάνοιχτη. Τα σημάδια στα χέρια της από την επίθεση που δέχτηκε, είναι εμφανή. Η περιγραφή της, αποκλειστικά στην κάμερα του LIVE NEWS, καθηλώνει.

Όλα όσα συνέβαιναν, τους ληστές να επιτίθονται στη 30χρονη γυναίκα, τα άκουγε ζωντανά, από την ανοιχτή γραμμή του τηλεφώνου, έντρομος, ο σύζυγός της.

Δείτε την κατάσταση στο σπίτι. Ανοιχτά συρτάρια… ντουλάπια… πεταμένα πράγματα και ρούχα κάτω… Πάνω στο κρεβάτι… οι ληστές έψαξαν τα πάντα. Δεν άφησαν σημείο του σπιτιού… ακόμα και τα ντουλάπια της κουζίνας… Βρήκαν κάποια κοσμήματα και πήραν φεύγοντας και λίγα χρήματα που είχε η 30χρονη στη τσάντα της.

Δήθεν τεχνικοί της ΔΕΗ

Εννέα παρά τέταρτο το πρωί, κάποιοι, προσποιούμενοι τους τεχνικούς της ΔΕΗ της χτύπησαν το κουδούνι, όμως, η νοσηλεύτρια δεν τους άνοιξε. Ένα 20λεπτο μετά, η 30χρονη πήγε στο σούπερ μάρκετ και μισή ώρα αργότερα, όταν επέστρεψε, αιφνιδιάστηκε από τους ληστές.

Το ίδιο είχε συμβεί και την προηγούμενη ημέρα. Κάποιοι είχαν χτυπήσει και πάλι το κουδούνι λέγοντας ότι είναι τεχνικοί της ΔΕΗ, χωρίς και πάλι η 30χρονη να τους ανοίξει.

Ο σύζυγος της 30χρονης γυναίκας, το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να ενημερώσει αμέσως την αστυνομία…

Το σοκ για την 30χρονη είναι μεγάλο… Πριν λίγους μήνες, είχε πέσει ξανά θύμα ληστείας επιστρέφοντας από τη δουλειά της… Είναι αδύνατο να παραμείνει στο ίδιο σπίτι μόνη της ξανά.

Στο πλευρό της 30χρονης νοσηλεύτριας βρίσκονται τα αγαπημένα της πρόσωπα που προσπαθούν να την βοηθήσουν να ξεπεράσει τον εφιάλτη που έζησε.

Το 30χρονο θύμα περιέγραψε στην εκπομπή «Live News» και στον Νίκο Ευαγγελάτο τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε από την ώρα που μπήκε στο σπίτι της, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως όταν συνήλθε μετά το ισχυρό χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι της, πιθανότατα με κάποιο οικιακό σκεύος, ο αστυνομικός της είπε πως είχε μία ζώνη γύρω από το λαιμό της.

Η ίδια εκτιμά πως ενδέχεται ο ληστής να ήθελε να τη σκοτώσει, ή απλώς να τη σύρει από τον διάδρομο στο σπίτι μέσα, ώστε να μην αντιληφθεί κάποιος από τους ενοίκους το τι γινόταν.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024