Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H smart ετοιμάζει και coupe SUV

H smart ετοιμάζει και coupe SUV

Η «νέα» smart επιταχύνει τους ρυθμούς της ετοιμάζοντας ήδη το νέο της αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο με την μορφή ενός coupe SUV και άρωμα υψηλότερων επιδόσεων

Έχοντας αποκαλύψει ήδη το πρώτο μοντέλο της νέας εποχής της ως μιας αμιγώς ηλεκτροκίνητης φίρμας αλλά και ως μια νέας εταιρικής οντότητας υπό την σκέπη της κοινοπραξίας Daimler-Geely, η smart κάνει ήδη τα επόμενα βήματα προετοιμάζοντας ένα νέο crossover μοντέλο στην λογική των coupe SUV.

To νέο μοντέλο εντοπίστηκε ήδη από τον φωτογραφικό φακό ως δοκιμαστικό πρωτότυπο στην μακρινή Κίνα και παρά το βαρύ καμουφλάζ, ορισμένα στοιχεία όπως η χαρακτηριστική coupe γραμμή της οροφής είναι προφανή.

Επίσης σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το συγκεκριμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο διαθέτει καθίσματα με την υπογραφή της Brabus η οποία είναι επίσης ορατή και στις κόκκινες δαγκάνες των φρένων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για μια έκδοση που θα στοχεύει στις επιδόσεις. Aυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ από τους 272 ίππους της κορυφαίας έκδοσης του #1.

Αναμενόμενα, το νέο crossover θα έχει ως αφετηρία την ίδια αρχιτεκτονική με το αμιγώς ηλεκτροκίνητο #1. Αν και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ονομασία του νέου μοντέλου είναι προφανές ότι θα ακολουθήσει την λογική που εγκαινίασε το #1.

Εξίσου αναμενόμενα το νέο μοντέλο θα υιοθετήσει και ανάλογη μπαταρία με το ήδη γνωστό ηλεκτρικό crossover της smart αν και μένει να αποδειχθεί κατά πόσο αυτή θα είναι πανομοιότυπη ή θα μεγαλύτερης χωρητικότητας προς όφελος μιας αντίστοιχης αυτονομίας (440 χλμ.) με δεδομένη την επιπλέον ισχύ.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες από μέρους της smart κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε την πρεμιέρα του από το 2023 και μετά.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024