Πάτρα: Μόλις 17 μέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας ο Δασκαλάκης σε μπάρμπεκιου με τους φίλους του
Η ανάρτηση που προκαλεί αίσθηση
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με την οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.
Φωτογραφίες δείχνουν τον Μάνο Δασκαλάκη να ψήνει ανέμελος με παρέα, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας, το 2019.
Μαζί του και η Ρούλα Πισπιρίγκου
Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω ανάρτηση, στην οποία φιγουράρει και το όνομα της Ρούλας Πισπιρίγκου, υπάρχει ημερομηνία 1 Μαΐου 2019.
Να σημειωθεί ότι η Μαλένα το πρώτο παιδί της οικογένειας πέθανε στις 13 Απριλίου του ίδιου χρόνου.
Δηλαδή, είχαν περάσει μόλις 17 ημέρες από τον αιφνίδιο θάνατο του πρώτου του παιδιού, της Μαλένας.

Οι σχετικές φωτογραφίες που ανέβηκαν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης με την λεζάντα #είναι τρελός ο ψήστης, δείχνουν «τον Μάνο Δασκαλάκη να ψήνει ανέμελος και χαμογελαστός με φίλους και γνωστούς σαν να μην συνέβη τίποτα» σύμφωνα με πληροφορίες από το MEGA.
- Υπάρχουν όρια στην οδήγηση; Τι ισχύει για τους ηλικιωμένους και τι εξετάζεται στην Ευρώπη
- Στον Άρειο Πάγο κρίνεται η αποφυλάκιση Γιωτόπουλου
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται οι τελικοί της Stoiximan GBL
- Συνελήφθη 45χρονος μελισσοκόμος για τη φωτιά στο Άλσος Βεΐκου
- ΕΛΑΣ: Στον καιρό της ακρίβειας ένα πράγμα είναι φτηνό – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης
- METRO AEBE: Όταν η βιωσιμότητα μετατρέπεται σε πράξη με περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο
- Μίνι απόδραση; Τα gadgets που δεν πρέπει να ξεχάσεις
- Μάρτιν Σκορσέζε: Ανταρσία στο Χόλιγουντ για τη συμμαχία του με την Τεχνητή Νοημοσύνη – «Αδιανόητη προδοσία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442