Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλλιακμάνης για εκτέλεση Σκαφτούρου: Ο μέσος όρος ζωής των “νονών” της νύχτας είναι 40-45 έτη - Αυτό είναι το λάθος των δραστών

Καλλιακμάνης για εκτέλεση Σκαφτούρου: Ο μέσος όρος ζωής των “νονών” της νύχτας είναι 40-45 έτη – Αυτό είναι το λάθος των δραστών

Τον σκότωσαν την ημέρα που είχε δώσει άδεια στους άνδρες της ασφάλειάς του

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών που εκτέλεσαν τον επιχειρηματία Γιάννη Σκαφτούρου, μέσα στο σπίτι του στα Σκούρτα Βοιωτίας έχουν εξαπολύσει οι Αρχές.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν τον τρόπο δράσης των δολοφόνων του Σκαφτούρου ενώ έχει μπει στο μικροσκόπιο η μοτοσικλέτα που βρέθηκε στην περιοχή της Βοιωτίας.

Η μηχανή βρέθηκε στη διασταύρωση της Χασιάς με τη Στεφάνη, ενώ «φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η μαρτυρία ενός αγρότη ο οποίος επέβαινε στο όχημά του και απειλήθηκε από τους εκτελεστές, προκειμένου να το παρατήσει για να το πάρουν και να καταφέρουν να το σκάσουν από το σημείο.

Η κάμερα του MEGA βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του 55χρονου, όπου ο γνωστός άνθρωπος της νύχτας, με βαρύ ποινικό παρελθόν έχασε τη ζωή του.

«Ο μέσος όρος ζωής των “νονών” της νύχτας είναι 40-45 έτη»

«Όσοι έχουν πάρει απόφαση να εκτελέσουν συμβόλαιο θανάτου, το εκτελούν παρά τις δυσκολίες. Βλέπουμε ότι η εμπλοκή με τη νύχτα είναι επικίνδυνη και ότι ο μέσος όρος ζωής αυτών των ανθρώπων είναι τα 40-45 χρόνια. Ο Σκαφτούρος πήγε 55 γιατί ίσως τον προστάτεψε το ότι ήταν φυλακισμένος. Αν και υπήρξε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του». σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Το λάθος των δραστών

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το λάθος των δραστών ήταν ότι άφησαν τη μοτοσυκλέτα. Ίσως βρεθεί κάποιο ίχνος DNA. Αυτοί “τρώνε” ο ένας τον άλλο, γιατί φοβούνται μεταξύ τους. Υπάρχει ένας ανοιχτός πόλεμος και υπάρχει δυσκολία γιατί υπάρχει ομερτά. Ελπίζουμε να “μιλήσει” η μηχανή και να βρούμε στοιχεία που θα οδηγήσουν στους δράστες. Ο Σκαφτούρος είχε βγει από τη φυλακή το 2018 με περιοριστικούς όρους. Τη μέρα της δολοφονίας του είχε δώσει άδεια στους ανθρώπους που τον προστάτευαν».

Από την πλευρά της η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά, σημείωσε ότι «έπαιρνε όλα τα προληπτικά μέτρα, και νομίζω πως οι δολοφόνοι περίμεναν μια στιγμή χαλάρωσης για να χτυπήσουν. Ο Σκαφτούρος είχε μονίμως ασφάλεια γύρω του».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024