Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λεονάρντο για Εμπαπέ: Στη Ρεάλ εδώ και τρία χρόνια είναι σίγουροι ότι θα τον πάρουν

Λεονάρντο για Εμπαπέ: Στη Ρεάλ εδώ και τρία χρόνια είναι σίγουροι ότι θα τον πάρουν

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, θέλησε να πικάρει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κιλιάν Εμπαπέ, τονίζοντας ότι τα τελευταία τρία χρόνια οι Μαδριλένοι ήταν σίγουροι πως θα τον αποκτήσουν

Παρά την ισοπαλία 1-1 με τη Λανς, η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Γαλλίας δέκατη φορά στην ιστορία της. Φυσικά, το κλίμα στις τάξεις των Παριζιάνων παραμένει καλό μετά και την κατάκτηση του τίτλου.

Φυσικά, οι ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου εκφράζουν την αισιοδοξία τους και για την ανανέωση του συμβολαίου του Κιλιάν Εμπαπέ, τον οποίον είναι έτοιμοι να «χρυσώσουν», προκειμένου αυτός να παραμείνει κάτοικος Παρισιού.

Παρότι βέβαια οι Παριζιάνοι βρίσκονται ακόμα σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του 23χρονου, η Ρεάλ Μαδρίτης καραδοκεί για την απόκτησή του, με τους Ισπανούς να θεωρούν δεδομένη την μετακίνηση του στη Βασίλισσα στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Τη σιγουριά τους αυτή θέλησε να περιπαίξει ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, ο οποίος σε σχετική ερώτηση που του έγινε μετά το φινάλε του αγώνα τόνισε:

«Στη Μαδρίτη είναι σίγουροι εδώ και τρία χρόνια ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα καταλήξει στη Ρεάλ. Μήπως είναι πολύ σίγουροι γι’ αυτό;» είπε γελώντας στο Sky Sports Italia, ενώ μιλώντας στο Canal+ ανέφερε:

«Ειλικρινώς, πάντα υπήρχαν συζητήσεις. Δεν υπάρχει «ειδική» συνάντηση στη Ντόχα. Ο Κιλιάν μιλάει μαζί μας και έχουμε συνεχή επικοινωνία. Νομίζω ότι είναι ακόμα προβληματισμένος. Θεωρώ πως υπάρχει μια πιθανότητα να μείνει. Μπορεί και να φύγει, αλλά το σκέφτεται».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024