Κριστιάνο Ρονάλντο: Αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του, μετά τον χαμό του δίδυμου αδερφού της
Η οικογένεια Ρονάλντο επέστρεψε σπίτι, με τον Κριστιάνο να ποζάρει κρατώντας στα χέρια του τη νεογέννητη κορούλα του, μετά το σοκ με τον χαμό του αγοριού του
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, υποδέχθηκαν τη Μ. Πέμπτη (21/4) τη νεογέννητη κορούλα τους στο σπίτι τους, ύστερα από το χαμό του αδερφού της στη γέννα.
Ο Πορτογάλος άσος, με ένα μήνυμά του στο Instagram και μία φωτογραφία όπου είναι συγκεντρωμένη όλη η οικογένειά του, καλωσόρισε την κορούλα του, ευχαριστώντας τον κόσμο για τα μηνύματα υποστήριξης τις τελευταίες μέρες.
Η ανάρτηση του Ρονάλντο:
«Σπίτι μου σπιτάκι μου. Η Χίο και το μωρό μας, το κορίτσι μας, είναι επιτέλους μαζί μας. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους για τα καλά τους λόγια και τις κινήσεις τους. Η στήριξή σας είναι πολύ σημαντική και όλοι νιώσαμε την αγάπη αλλά και τον σεβασμό που έχετε για την οικογένειά μας. Τώρα είναι η στιγμή να είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που μόλις καλωσορίσαμε στον κόσμο αυτόν».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου για τα προημιτελικά της Stoiximan GBL και ο Γιώργος Μπαρτζώκας φτάνει τα 400 ματς καριέρας στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Άλεκ Πίτες συνεχίζονται, με τους Ισπανούν να γράφουν για τον πιθανό επόμενο σταθμό της καριέρας του Αμερικανού φόργουορντ του Ολυμπιακού.
Το NBA ολοκλήρωσε την έρευνά του και έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος για κυρώσεις στους Μιλγουόκι Μπακς, όταν επέλεξαν να μην αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα τελευταία ματς της regular season.