Αρκετοί είναι οι πιστοί που όχι μόνο ακολουθούν την περιφορά του Επιταφίου, αλλά κρατούν και τον Επιτάφιο. Κάτι που έκανε και ένας πρωταγωνιστής της σειράς «Σασμός».
Την περιφορά του Επιταφίου στην οποία συμμετείχε, κρατώντας μάλιστα και τον Επιτάφιο, δημοσίευσε στο Instagram ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας.
Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής του «Σασμού», εκμεταλλεύτηκε το διάλειμμα από τις υποχρεώσεις των γυρισμάτων και βρέθηκε στην εκκλησία για να παρακολουθήσει από κοντά τη δοξολογία της Μεγάλης Παρασκευής.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.