Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Cavo Paradiso: Ο «ναός» της διασκέδασης ανοίγει και φέτος τις πύλες του Παραδείσου

Cavo Paradiso: Ο «ναός» της διασκέδασης ανοίγει και φέτος τις πύλες του Παραδείσου

Το καλοκαίρι έρχεται και τα ημερολόγια του clubbing διεθνώς τσακίζουν στη σελίδα που γράφει «Cavo Paradiso». Με το φετινό δε πρόγραμμά του, θα διεκδικήσει πολλές σελίδες... εδραιώνοντας τη θέση του στο Νο1 της διασκέδασης και δίνοντας τον παλμό στη νυκτερινή ζωή της Μυκόνου.

«Ναός της διασκέδασης», «η πιο μαγευτική ανατολή ηλίου», «η καλύτερη και πιο ψαγμένη μουσική από κορυφαίους διεθνούς φήμης djs», «θέα που κόβει την ανάσα», «το must του καλοκαιριού», ακόμη και το -ακραίο- «Ελλάδα σημαίνει cavo paradiso και Μύκονος» είναι μερικές μόνο από τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις στο άκουσμα της επωνυμίας «Cavo Paradiso», που στα σχεδόν 30 χρόνια λειτουργίας του έχει κερδίσει τους πιο φανατικούς θαμώνες, που αποτελούν και τους καλύτερους διαφημιστές του.

Πώς να χωρέσει κανείς σε λίγες λέξεις, χωρίς να παραλείψει σημαντικούς σταθμούς που καθόρισαν τη διασκέδαση στη Μύκονο και -σε μεγάλο βαθμό- τη φυσιογνωμία του νησιού, την ιστορία του Cavo Paradiso;

Μιλούν από μόνα τους τα 29 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην παγκόσμια dance σκηνή και τα «μετάλλια» εδώ και 20 χρόνια σε διαγωνισμούς για τα καλύτερα clubs του κόσμου, μέσω διεθνών περιοδικών όπως το djmag, το mixmag και άλλα.

Εγγύηση δε και πιστοποιητικό ποιότητας η αναγνώριση από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής.

Μαγευτική θέα, μοναδικός τόπος, χορός μέχρι πρωίας

Σκαρφαλωμένο σε έναν βράχο, χτίζει τον μύθο του για 29 σερί χρόνια ως τόπος καλοκαιρινού -χορευτικού- προσκυνήματος για τους απανταχού clubbers, φιλοξενώντας τους πιο διάσημους και ακριβοπληρωμένους dj, πάντα με την ίδια ένταση μέχρι το πρωί! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το αποκαλούν «ναό» της διασκέδασης…

Το Cavo Paradiso, στην αριστερή πλευρά του λόφου, στην παραλία Paradise, αποτελεί από μόνο του αξιοθέατο του νησιού, καθώς δεν λογίζεται τουρίστας να ταξιδέψει στη Μύκονο και να μην περάσει ένα βράδυ εκεί, ενώ για πάρα πολύ κόσμο αποτελεί -και όχι άδικα- τον λόγο που ταξιδεύουν στο νησί των ανέμων, μόνο και μόνο για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμά του.

Από τα decks του παρελαύνουν κάθε χρόνο οι διασημότεροι και πλέον περιζήτητοι dj του πλανήτη, ενώ οι λάτρεις της ηλεκτρονικής σκηνής περιμένουν την ανακοίνωση του προγράμματός του, αδημονώντας να περάσουν αξέχαστες νύχτες.

David Guetta, Martin Garrix, Alesso, Afrojack, Artbat, Benny Benassi και David Morales είναι μόνο μερικά από τα σπουδαία ονόματα που θα παρελάσουν φέτος από το «ναό» της διασκέδασης.

Το ξακουστό sunrise

Μοναδικό πλεονέκτημα, εκτός όλων των άλλων, αποτελεί η ανατολή του ήλιου. Το ξακουστό sunrise του Cavo Paradiso αποτελεί σημείο συνάντησης τις πρώτες πρωινές ώρες για τους επισκέπτες του νησιού, καθώς και για τους dj, που μαγεύονται από το θέαμα του ήλιου που ξεπροβάλλει το ξημέρωμα, καθώς και από την απαράμιλλη θέα του Αιγαίου και ειδικότερα της Δήλου, της Νάξου, της Πάρου και της Αντίπαρου.

Τα τελευταία χρόνια το Cavo Paradiso έχει ανακαινιστεί πλήρως, με διαρκείς επενδύσεις σε τελευταίας τεχνολογίας, συστήματα φωτισμού και υπερσύγχρονου εξειδικευμένου ηχοσυστήματος συμβατό με τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται από τους κορυφαίους dj του πλανήτη.

Από τη φετινή ανακαίνιση ξεχωρίζει το νέο μεγαλύτερο VIP area, το αμφιθεατρικό dance floor, ενώ από φέτος το Cavo Paradiso απέκτησε και sushi bar. Πρόκειται για ένα από τα ελάχιστα clubs που δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες τους να απολαύσουν sushi.

Η ιδέα για ένα ατμοσφαιρικό καφέ-μπαρ

Ενα από τα ελάχιστα club που εξακολουθούν να μένουν πιστά στις αξίες του επαγγελματισμού και του σεβασμού στον πελάτη, αξίες που υιοθετήθηκαν πριν από σχεδόν 30 χρόνια.

Στην άκρη του απόκρημνου βράχου ανάμεσα στις κορυφαίες παραλίες του Paradise και του Super Paradise, πριν από 29 χρόνια ο Νίκος Δακτυλίδης αποφάσισε να ανοίξει ένα ατμοσφαιρικό καφέ-μπαρ, στο οποίο θα μπορούσε οποιοσδήποτε να χαίρεται τη θέα όταν βραδιάζει. Τότε τα ξέφρενα πάρτι μέχρι το πρωί δεν ήταν στο πρόγραμμα.

Ξεκίνησε πολύ απλά. Έχτισε ένα απλό κατασκεύασμα με πέτρα, τσιμέντο και ξύλο, προσθέτοντας στο τέλος την πολυδιαφημισμένη πισίνα, που σήμερα αποτελεί σήμα κατατεθέν.

Το ταξίδι για την επιτυχία ξεκινάει από την αποτυχία

Όπως όλες οι ωραίες ιστορίες έτσι και αυτή του Cavo Paradiso ξεκινάει με εμπόδια. Ο κόσμος δεν ανταποκρίνεται με ιδιαίτερη θέρμη, καθώς το μέρος παραείναι απομονωμένο από το κέντρο του νησιού. Όλα άλλαξαν όταν κάποιοι επώνυμοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν την υπέροχη θέα και να στήσουν εκεί ένα αυτοσχέδιο πάρτι.

Τότε ο ιδιοκτήτης αποφασίζει από το να μεταφέρει το Cavo Paradiso στο κέντρο του νησιού, να μεταφέρει… το κέντρο του νησιού στο Cavo Paradiso!

Έτσι μετέτρεψε το έως τότε καφέ-μπαρ σε χορευτικό hot spot κάτω από την πανσέληνο. Τα νέα διαδίδονται πιο γρήγορα κι από ότι «γυρίζουν» κάθε βράδυ τα σφηνάκια και μέσα σε λίγο καιρό το μαγαζί έχει εκτοξευτεί στις πρώτες θέσεις της νυχτερινής ζωής του νησιού ακολουθώντας σταθερή πορεία προς την κορυφή, την οποία κατακτά λίγα χρόνια μετά και… δεν έχει κατέβει από τότε.

Καθημερινά όλο και περισσότεροι clubbers συρρέουν μαζικά στο μαγικό μέρος και το εγχείρημα επεκτείνεται. Το Cavo Paradiso είναι πλέον γεγονός!

Τα καλοκαίρια περνούν και τα πλήθη συρρέουν μαζικά. Όλο και περισσότεροι. Ο βράχος δονείται και τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν όλο και περισσότερο. Οι διάσημοι αρχίζουν να ποζάρουν για τις πρώτες φωτογραφίες που κάνουν τον κύκλο της κοσμικής Αθήνας.

Μέσα σε 10 χρόνια το Cavo Paradiso εκτοξεύεται και αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή κλαμπ στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια «σπάει» τα σύνορα της χώρας μας και γίνεται αντικείμενο συζήτησης για τα… απανταχού party animals, ενώ οι διακρίσεις πέφτουν βροχή!

Άλλωστε το να βρίσκεται για έξι συνεχόμενα χρόνια μέσα στα καλύτερα καλύτερα κλαμπ του κόσμου, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσιεύει ετησίως η International Nightlife Association, μόνο τυχαίο δεν είναι.

Μετά από 29 χρόνια τεράστιας επιτυχίας ο «ναός» της διασκέδασης συνεχίζει απτόητος με κύρια φιλοδοξία να συνεχίσει την παράδοση του ως ένας χώρος που αγωνίζεται για την ποιότητα, την ποικιλομορφία και την ανάγκη να ικανοποιεί τους χιλιάδες clubbers που το επισκέπτονται κάθε χρόνο

Ο απόλυτος παράδεισος των πάρτι, που έχει από το 1993 φιλοξενήσει πάνω από 400 από τους κορυφαίους dj της house, της techno και όχι μόνο μουσικής, σας περιμένει και το φετινό καλοκαίρι για αξέχαστα βράδια μέχρι… το ξημέρωμα!

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024