Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε ποια σημεία του σώματος τα τατουάζ πονούν περισσότερο

Σε ποια σημεία του σώματος τα τατουάζ πονούν περισσότερο

Την απάντηση για το ποια σημεία είναι πιο επίπονα στα τατουάζ έδωσε ένας νεαρός που έχει κάνει εκαντοντάδες στο σώμα του.

Όσοι σκέφτονται να κάνουν κάποιο τατουάζ, απευθύνουν ένα ερώτημα σε όσους έχουν ήδη: «Σε ποια σημεία πονάει περισσότερο;».

Τις απαντήσεις έσπευσε να δώσει ο νεαρός Soren Lorenson, που όπως δηλώνει είναι εθισμένος στα τατουάζ, και απαριθμεί περισσότερα από 200 σχέδια σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Ο Soren Lorenson που είναι υπάλληλος πιτσαρίας στην Φλόριντα, έδωσε συνέντευξη στην αμερικάνικη Sun και μίλησε για την εμμονή του με τα τατουάζ.

Το πρώτο το έκανε σε ηλικία 18 ετών στον αφαλό, καθώς σύμφωνα με όσα υποστήριξε του είπαν ότι εκεί είναι το σημείο που πονάει περισσότερο.

Ένα χρόνο αργότερα έκανε το δεύτερο σχέδιο στο σώμα του και έκτοτε επισκέπτεται σχεδόν κάθε εβδομάδα τον tattoo artist που έχει επιλέξει για να κάνει και ένα καινούργιο.

Ο Soren Lorenson υποστήριξε ότι το τατουάζ που έκανε στο λευκό μέρος του ματιού ήταν ανώδυνο, τονίζοντας ότι τα πιο επώδυνα τατουάζ είναι αυτά στο στομάχι, τα πλευρά και κατά μήκος της γνάθου του, καθώς είναι απευθείας στο κόκκαλο.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024