Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γρεβενά: Φως στο εμβληματικό Ρολόι

Γρεβενά: Φως στο εμβληματικό Ρολόι

Το ιστορικό Ρολόι στα Γρεβενά στέκεται στη θέση του από το 1776. Η νύχτα πλέον δεν θα φαντάζει ίδια στους δημότες μετά τον φωτισμό του.

Με νέους λαμπτήρες τύπου LED ενισχύθηκε ο νυχτερινός φωτισμός του ιστορικού Ρολογιού στα Γρεβενά, σήμα κατατεθέν της πόλης.

Ειδικότερα, ο Δήμος Γρεβενών προχώρησε στην εγκατάσταση καινούργιων εσωτερικών προβολέων, φωτίζοντας έτσι τα μικρά και μεγάλα παράθυρα κατά μήκος του πλινθόκτιστου κορμού, τα λευκά καντράν του επιβλητικού πυργίσκου αλλά και τον χαρακτηριστικό τοξωτό θόλο, κάτω από την κωνική στέγη.

Μάλιστα, μετά από παρέμβαση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, τέθηκε σε λειτουργία η παραδοσιακή καμπάνα του Ρολογιού, αναγγέλλοντας και πάλι την ώρα.

Στόχος της συγκεκριμένης παρέμβασης είναι η καλύτερη ανάδειξη του εμβληματικότερου μνημείου της πόλης, το οποίο – από το 1776 – στέκει περήφανο στην Πλατεία Ελευθερίας, κοσμώντας με ιδιαίτερη λαμπρότητα το κέντρο των Γρεβενών.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024