Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γρεβενά: Εικόνα Αποκάλυψης, δεν έμεινε τίποτα από τη μονάδα παραγωγής του εργοστασίου - Συνεχίζονται οι έρευνες

Γρεβενά: Εικόνα Αποκάλυψης, δεν έμεινε τίποτα από τη μονάδα παραγωγής του εργοστασίου – Συνεχίζονται οι έρευνες

Τι δηλώνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Γρεβενών, Χρήστος Τριγώνης για το τραγικό δυστύχημα.

Τρεις νεκροί εργάτες ήταν ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος στο εργοστάσιο εκρηκτικών στα Γρεβενά. Για το τραγικό δυστύχημα μίλησε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Γρεβενών, Χρήστος Τριγώνης.

«Δυστυχώς από την μονάδα παραγωγής στο εργοστάσιο εκρηκτικών δεν έμεινε τίποτα, συνεπώς θα πρέπει οι ειδικοί σχετικά με το αντικείμενο να αποφανθούν, που θα πάρει ημέρες, ώστε να αξιολογηθεί τι ακριβώς συνέβη για να μάθουμε τι έγινε και να προλάβουμε ανάλογα δυστυχήματα να μην ξανασυμβούν» επισήμανε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινή Παρέα» με την Κατερίνα Σερέτη και τον Διονύση Χατζημιχάλη.

«Είχε 10 χρόνια λειτουργίας το εργοστάσιο»

«Στην συγκεκριμένη επιχείρηση δεν έχει ξανασυμβεί ατύχημα στο παρελθόν, δούλευε καλά, είχε 10 χρόνια λειτουργίας, προμήθευε στην χώρα μας εκρηκτικά, έκανε εξαγωγές. Ήταν ένα συμβάν πολύ δυσάρεστο, τραγικό και εμείς βρεθήκαμε στα χαμένα πρώτη φορά γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, απλά παρακολουθούσαμε να δούμε το αποτέλεσμα. Η έκρηξη ήταν ισχυρότατη, εγώ είμαι στο γραφείο μου, στα Γρεβενά στην κεντρική υπηρεσία του δήμου, σε απόσταση 15 χλμ. σε ευθεία γραμμή από το εργοστάσιο και κουνήθηκαν τα τζάμια έως και μέσα στο κέντρο της πόλης» ανέφερε ο κ. Τριγώνης.

«Τα Γρεβενά είναι ένας τόπος μικρός με τα καλά και τα κακά του. Τα καλά είναι ότι γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, αν δεν γνωρίζαμε τα παιδιά, γνωρίζαμε τους γονείς τους, τους συγγενείς τους. Είμαστε μια μικρή κοινωνία και ήταν ένα πολύ στενάχωρο γεγονός για εμάς γιατί χάθηκαν τα παιδιά και καταστράφηκε και μια επιχείρηση που απασχολούνταν περίπου 40 άτομα, εδώ δεν υπάρχουν αυτές οι δυνατότητες, είναι πολύ δύσκολη η ανάπτυξη της οικονομικής δραστηριότητας με τέτοιες εγκαταστάσεις» τόνισε ο αντιδήμαρχος.

Σύμφωνα με τον κ. Τριγώνη, πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας βρίσκονται στον τόπο του δυστυχήματος από εχθές για να διασφαλιστεί ο χώρος και θα αρχίσουν σήμερα να σηκώνουν τα συντρίμμια για να βρουν περισσότερα στοιχεία και οτιδήποτε άλλο κρίνουν οι Αρχές ότι πρέπει να γίνει.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024