Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γρεβενά: Ο Δήμαρχος στρέφεται κατά του Περιφερειάρχη

Γρεβενά: Ο Δήμαρχος στρέφεται κατά του Περιφερειάρχη

Τα Γρεβενά θα μείνουν χωρίς ούτε ένα έργο, εφόσον ισχύουν τα όσα υποστήριξε ο Δήμαρχος Γιώργος Δασταμάνης επιρρίπτοντας τις ευθύνες στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κασαπίδη και την Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Μακεδονίας.

Κανένα έργο δεν θα γίνει στα Γρεβενά λόγω μεροληπτικής στάσης του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, υποστήριξε ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης.

«Η επιλογή της Περιφερειακής Αρχής να μην περιλαμβάνει στο δικό της πρόγραμμα για το «Αντώνης Τρίτσης», ούτε ένα έργο για τα Γρεβενά, αποδεικνύει -μετά λύπης μου- ότι η πολιτική που ακολουθείται από τον Περιφερειάρχη είναι επιεικώς απαράδεκτη.

Ο Περιφερειάρχης με αυτή του την απόφαση, η οποία γνωστοποιήθηκε με δελτίο τύπου, μας δείχνει, δυστυχώς, ότι στερείται πλήρως της κρίσιμης περιφερειακής συνείδησης που απαιτείται προκειμένου να πάει ο τόπος μας μπροστά.

Η κοινωνία των Γρεβενών και εγώ προσωπικά, δεν πρόκειται να ανεχθούμε αυτή την μεροληπτική τακτική από πλευράς της Περιφερειακής Αρχής που συνεχίζει να αντιμετωπίζει τη Δυτική Μακεδονία με δύο μέτρα και δύο σταθμά, αποκλείοντας την περιοχή μας από κρίσιμα έργα υποδομής και ανάπτυξης».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024