Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα ότι διαφωνεί κατηγορηματικά με την εκτίμηση του αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν ότι οι ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία συνιστούν ‘γενοκτονία’.
Ο πρόεδρος Μπάιντεν δήλωσε χθες ότι η συμπεριφορά της Ρωσίας στην Ουκρανία ισοδυναμεί κατά την άποψη του με «γενοκτονία», χρησιμοποιώντας αυτή τη λέξη για πρώτη φορά.
«Διαστρέβλωση»
«Θεωρούμε πως αυτό το είδος των προσπαθειών να διαστρεβλωθεί η κατάσταση είναι απαράδεκτο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε ενημέρωση μέσω τηλεδιάσκεψης των δημοσιογράφων.
«Αυτό δεν είναι καθόλου αποδεκτό από έναν πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, μιας χώρας οι πράξεις της οποίας είναι γνωστές στην πρόσφατη ιστορία» δήλωσε ο Πεσκόφ.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!