Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Στουρνάρας, τα «Παραμύθια της Χαλιμάς» και η εγκληματική οργάνωση

Ο Στουρνάρας, τα «Παραμύθια της Χαλιμάς» και η εγκληματική οργάνωση

Η απάντηση συνεργατών του Γιάννη Στουρνάρα για όσα γράφονται για την υπόθεση της Novartis

Την πρώτη απάντησή του σε όσα ισχυρίζεται ο Κώστας Βαξεβάνης για τη Novartis και τον κ. Μανιαδάκη, δίνει ο Γιάννης Στουρνάρας. Συγκεκριμένα, συνεργάτες του κεντρικού τραπεζίτη που απαντούν στους ισχυρισμούς ότι απείλησε προστατευόμενο μάρτυρα στην υπόθεση.
Πώς λοιπόν αντέδρασε στον ισχυρισμό του κ. Βαξεβάνη για απειλές προς έναν προστατευόμενο μάρτυρα, ο Γιάννης Στουρνάρας; Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο εκδότης του Documento ανέφερε ότι ο κ. Στουρνάρας φώναξε στο γραφείο του στην τράπεζα τον κ. Μανιαδάκη (τότε προστατευόμενο μάρτυρα στην υπόθεση Novartis) και, αφού του έδωσε να καταλάβει πως γνωρίζει ότι έχει καταθέσει εναντίον του και εναντίον των άλλων πολιτικών προσώπων ως προστατευόμενος μάρτυρας, τον απείλησε πως «όταν θα έρθει η ΝΔ στην εξουσία, θα γ@μ@σουν τους μάρτυρες και τη Δικαιοσύνη».

Το σχέδιο αυτό, κατά τον κ. Βαξεβάνη το επεξεργάζονταν από κοινού με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος θα ετοίμαζε το νομοθετικό πλαίσιο, και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Κύκλοι του κεντρικού τραπεζίτη απάντησαν ότι: «Για το θέμα που αναφέρει ο κ. Βαξεβάνης και επιχειρεί να εμπλέξει τον κ. Στουρνάρα, η τότε εισαγγελέας Διαφθοράς κυρία Τουλουπάκη και οι επίκουροι εισαγγελείς κ.κ. Ντζούρας και Μανώλης έκαναν μηνυτήρια αναφορά στον κ. Στουρνάρα το 2019, η οποία διερευνήθηκε και τέθηκε στο αρχείο τον Δεκέμβριο του 2020 με την υπ΄αριθμόν 1170 πράξη.

«Με άλλα λόγια», επαναλαμβάνουν οι ίδιοι κύκλοι, «παραμύθια της Χαλιμάς, οι πνιγμένοι από τα μαλλιά τους προσπαθούν να πιαστούν. Αλλά πέρασαν πια οι καιροί που η γνωστή εγκληματική οργάνωση (κατά το κατηγορητήριο) έκανε ότι ήθελε. Τώρα λειτουργούν οι θεσμοί».

Sports in

Οι δύο παίκτες της Premier League που κατηγορούνται για βιασμό αποβλήθηκαν από την ομάδα τους

Οι δύο ποδοσφαιριστές που συνελήφθησαν για βιασμό, αποβλήθηκαν από την ομάδα που αγωνίζονται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024